HOROSCOP

408
HOROSCOP - horoscop-1349727006.jpg
Berbec: Nu vă ambiționați să rezolvați singur problemele casei! S-ar putea să întâmpinați dificultăți serioase. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi valoroase pentru a clarifica o neînțelegere cu persoana iubită. 


Taur: S-ar putea să începeți ziua cu un sentiment de profundă nemulțumire, pentru că nu reușiți să plecați într-o călătorie de afaceri. Încercați să vă controlați!

Gemeni: O femeie din anturaj vă poate ajuta să vă clarificați sentimentele contra-dictorii care nu vă dau pace. Păstrați-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversați este trecătoare! După-amiază aflați că s-ar putea să plecați într-o călătorie în străinătate.

Rac: Aveți tendința de a exagera, atât în privința relațiilor sentimentale, cât și în ceea ce privește afacerile. Ar fi bine să vă temperați. Vă recomandăm să nu fiți egoist și să întindeți o mâna de ajutor celor care au nevoie.

Leu: Este posibil să treceți printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveți o mare capacitate de comunicare, grație căreia reușiți să puneți lucrurile la punct.

Fecioară: Dimineață s-ar putea să suferiți o dezamăgire în dragoste. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că sunteți prea tulburat. Exprimați-vă cât mai clar, ca să nu fiți înțeles greșit!

Balanță: Traversați o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reușește orice. Totuși, vă sfătuim să vorbiți clar, pentru a nu lăsa loc de neînțelegeri. Aveți puțină răbdare! Banii pe care îi așteptați vor veni în curând.

Scorpion: Dimineață aveți tendința să criticați pe toată lumea și nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervați pe un partener de afaceri sau pe șeful direct. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Săgetător: Nu este momentul să începeți activități noi, pentru că riscați să nu le puteți duce la capăt. Limitați-vă la strictul necesar! Chiar dacă aveți multe de rezolvat, va sfătuim să nu va încăpățânați.

Capricorn: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza unor probleme financiare și sentimentale. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție relațiilor sociale și căminului.

Vărsător: Reușiți să re-zolvați problemele sentimentale. Cu puțină tandrețe, puteți pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveți motive de satisfacție. Totuși, puteți fi optimist. După-amiază, o rudă mai în vârstă vă dăruiește o sumă de bani.

Pești: Relațiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Vă recomandăm să nu exagerați importanța problemelor sociale. Nu vă certați cu colegii de serviciu!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Oile baciului și turistul curios
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cum slăbești cu o femeie goală în față
Pagina a fost generata in 0.3064 secunde