HOROSCOP

375
Berbec: Vă implicați cu tot sufletul într-un nou proiect și reușiți să le transmiteți colegilor entuziasmul dvs. Păstrați această atitudine, iar succesul nu se va lăsa așteptat!


Taur: La serviciu, sunteți organizat și disciplinat și faceți față "cu brio" oricărei provocări. Acasă, nu vreți decât să vă odihniți, spre dezamăgirea partenerului care ar vrea să ieșiți împreună în oraș.

Gemeni: Vă înarmați cu răbdare și așteptați un semn de la persoana iubită: astăzi vreți să fiți cel care primește dovezi de iubire, mai ales dacă relația de cuplu este la început.

Rac: Puneți la cale o petrecere-surpriză pentru un prieten și toată ziua doar la asta ați vrea să lucrați. Totuși, ar fi bine să vă concentrați și pe sarcinile de serviciu.

Leu: Sunteți bine dispus și, în ciuda programului încărcat și a tensiunilor de la locul de muncă, vă păstrați zâmbetul pe buze. Iar asta îi cam deranjează pe cei care nu vă plac.

Fecioară: Vă copleșiți partenerul dar, din păcate, nu cu declarații de dragoste, ci cu sfaturi, chiar dacă acestea nu v-au fost solicitate. Și astfel, iscați tot felul de discuții...

Balanță: Aveți destulă energie pentru a vă implica în mai multe activități, dar vă pierdeți prea rapid interesul. S-ar putea ca, din acest motiv, să pierdeți niște oportunități profesionale.

Scorpion: Lăsați în urmă trecutul și întâmpinați Noul cu inima deschisă, indiferent dacă e vorba de un nou job, o nouă afacere sau, și mai bine, o nouă iubire.

Săgetător: Sunteți un prieten adevărat și ajutorul pe care îl oferiți cuiva drag va fi răsplătit în curând. La serviciu știți să vă faceți aproape "de neînlocuit", sprijinindu-vă necondiționat, colegii.

Capricorn: Încercați să anticipați reacțiile celor cu care trebuie să puneți în aplicare un proiect sau să negociați o afacere. Bazați-vă pe intuiție. Astăzi este principalul dvs. aliat.

Vărsător: Dacă e nevoie de cineva care să aducă un suflu nou într-o echipă, dvs. sunteți persoana cea mai potrivită. Aveți și spirit de aventură, și creativitate, dar și realism.

Pești: S-ar putea să fiți nevoit să alegeți: fie rămâneți alături de persoana iubită, fie vă despărțiți. Partenerul nu mai acceptă astăzi "jumătăți de măsură".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Oile baciului și turistul curios
Pagina a fost generata in 2.5117 secunde