HOROSCOP

349
HOROSCOP - 4bd836377856c-1349986489.jpg
Berbec: Trăiți cel mai intens și important moment din viața dv. Aveți ocazia unor mari salturi în viață dar pentru aceasta trebuie să aveți curajul să recunoașteți unde ați greșit. 


Taur: Armonia care s-a instalat de ceva vreme în jur face ca totul să vă iasă exact cum v-ați propus. Pur și simplu vă simțiți bine în pielea dv. și asta nu face decât să vă aducă o stare de bine

Gemeni: Dimineață s-ar putea să fiți confuz și să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc.

Rac: Capacitatea de comunicare este exce-lentă și vă ajută să vă afirmați în societate. Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute.

Leu: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteți obține beneficiile materiale scontate, dacă evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare.

Fecioară: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață.

Balanță: Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoana iubită, în urmă căreia viața dumneavoastră se schimbă.

Scorpion: Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană impor-tantă vă destăinuiește câteva secrete în domeniul afacerilor.

Săgetător: Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale.

Capricorn: Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale.

Vărsător: Partenerul de viață vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă

Pești: Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 12 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 11 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Oile baciului și turistul curios
Pagina a fost generata in 0.3016 secunde