HOROSCOP

536
Berbec: Începeți o zi de excepție, în care negocierile, asocierile, parteneriatele sunt susținute de astre și vă aduc succes. Aceleași performanțe le veți bifa și în plan personal.


Taur: Sunteți receptiv la ideile altora, ascultați sfaturile prietenilor și le puneți în aplicare. Astfel, succesul este mai ușor de obținut. Aveți grijă la problemele medicale.

Gemeni: Știți să anulați tensiunile dintre colegi și să creați o atmosferă destinsă la locul de muncă. Nu e de mirare că aveți mulți prieteni.

Rac: Vă gândiți să vă luați o zi liberă pentru a vizita o rudă pe care n-ați mai văzut-o de multă vreme și care are o problemă personală de rezolvat. Revederea va fi de bun augur atât pentru dumneavoastră cât și pentru persoana dragă.

Leu: S-ar putea să vi se propună o colaborare care să implice multe călătorii. Familia nu va fi prea încântată, dar veți accepta propunerea. Cel puțin, câștigurile financiare vor fi pe măsura eforturilor.

Fecioară: Doriți să schimbați câte ceva prin casă, dar s-ar putea să fiți tentat să cheltuiți mai mult decât ați convenit cu partenerul de viață. Așa că mai bine v-ați consulta cu cei dragi înainte să demarați investiția.

Balanță: Un nou loc de muncă sau o nouă colaborare vă captează atenția, dar reușiți să păstrați echilibrul între carieră și viața personală.

Scorpion: Aflați informații confidențiale despre un partener de afa-ceri și deveniți mai riguros în eva-luarea propunerilor pe care acesta vi le face.

Săgetător: Unii ar putea spune că sunteți excesiv de optimist când vă evaluați șansele de succes într-o competiție. Dvs., însă, știți pe ce vă bazați!

Capricorn: Dacă ați împărți și cu alții responsabilitățile, ați putea să vă bucurați cu adevărat de această zi care poate fi una extraordinară. La serviciu, veți avea o discuție mai aprinsă cu un șef sau cu un coleg care vor să vă propună un proiect nou.

Vărsător: Învățați foarte rapid și puteți prelua atribuții care, până acum, reveneau altor colegi. Mai rămâne să fiți și plătit pentru asta. În familie, totul decurge perfect.

Pești: Nu-i prima dată când reacționați emoțional, dar astăzi sensibilitatea vă ajută să refaceți mult mai ușor o legătură cu un fost partener.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Octombrie 2012
Stire din Fun : De ce nu se oficiază nunți în Rai
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Fun : Nu te pune cu blondele… E belea!
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Fun : Incendiu cu discriminare
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Fun : Noaptea de beție și soția suspicioasă
Pagina a fost generata in 0.2168 secunde