HOROSCOP

298
Berbec: Trigonul Lunii cu Venus sporește importanța iubirii, a nobleței sufletești și aduce sufletul pe primul plan. Astăzi sunt șanse mari să predomine gesturile frumoase.


Taur: Dimineață vă simțiți obosit. Este recoman-dabil să evitați deciziile importante, mai ales în afaceri. Limitați-vă la activități de rutină! 

Gemeni: Din cauza stre-sului, sunteți predispus la probleme de sănătate. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și petrecerile. 

Rac: Dimineață s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizați, ca să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate. Menajați-vă sănătatea și evitați eforturile intense! 

Leu: Dimineață sunteți obosit și nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâ-niți și să evitați discuțiile în contra-dictoriu, pentru că riscați să declanșați un conflict. Vă recomandăm să nu mergeți în vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă.

Fecioară: Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineață sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten care vă vizitează că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie și vă enervați pe măsură ce constatați câte lucruri vă lipsesc. 

Balanță: O rudă mai în vârstă reușește să vă tempereze dorința de a obține venituri riscante. Vă sfătuim să nu vă sacrificați tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijați prietenii! 

Scorpion: Oboseala acumulată vă face să fiți foarte agitat. Ar trebui să vă odihniți mai mult. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație! 

Săgetător: Dimineață plecați într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceți cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să evitați discuțiile pe un ton ridicat. 

Capricorn: Începeți ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că sunteți predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveți răbdare! 

Vărsător: Vă simțiți excelent, sunteți relaxat și nimic nu vă poate tulbură. Mai mult, reușiți să calmați o persoană foarte agitată. S-ar putea ca partenerul de viața să vă reproșeze că sunteți indiferent și că nu vă ocupați îndeajuns de problemele familiei. 

Pești: Un prieten vă propune să plecați într-o excursie, dar faptul că nu aveți bani vă face să fiți irascibil și să căutați cearta cu lumânarea. Nu îi căutați nod în papură persoanei iubite!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Octombrie 2012
Stire din Fun : Istețul și radarul
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Horoscop:  cât de bine sărută zodiile
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Aproape de Dumnezeu
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Slujba de duminică
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Nu te juca cu butoanele pentru femei!
Pagina a fost generata in 1.2418 secunde