HOROSCOP

454
HOROSCOP - zodii1347047036-1350940635.jpg
Berbec: Dacă ono-rariul primit sau rezultatele obținute nu sunt pe măsura eforturilor pe care le-ați depus, profitați de aceste zile pentru a renegocia termenii colaborării.


Taur: Oricât de mult v-ar plăcea un imobil sau un obiect de va-loare pe care doriți să îl cumpă-rați, nu e bine să vă manifestați entuziasmul. N-ați obține un preț mic!

Gemeni: Trebuie să vă adaptați stilul de lucru pentru că astăzi, talentul dvs. de a vă împărți în multe activități nu este apreciat. Azi se cere concentrare pe un singur proiect.

Rac: Dacă le-ați permis copiilor să participe la un eveniment organizat de școală sau de colegi, e bine să respectați înțelegerea, chiar dacă partenerul nu este de acord cu dvs.

Leu: Îmbinați utilul cu plăcutul: o călătorie de afaceri se poate transforma într-un bun prilej de a vă face cunoștință cu oameni extraor-dinari, care vă pot deveni prie-

teni.

Fecioară: Șefii vor avea ocazia să se convingă încă o dată că sunteți omul potrivit la locul potrivit. Gestionați aproape per-fect o situație de criză. În familie veți avea parte de o seară relaxantă.

Balanță: Partenerul nu pare prea încântat de succesul dvs., dar asta n-ar trebui să vă supere. Nu vrea decât să vă motiveze, pentru că are deplină încredere în dvs.

Scorpion: Încercați să nu transferați în viața personală tensiunile care pot să apară astăzi la serviciu. Partenerul nu are nicio vină pentru problemele dvs.

Săgetător: Grăbește-te încet! Se poate spune că asta este deviza dvs. în această zi. Dați atenție detaliilor care contează și vă îndepliniți toate obiectivele pas cu pas.

Capricorn: Uneori e bine să îi lăsați și pe colaboratori să își asume respon-sabilități și să ia decizii importante. În acest fel, vă vor aprecia și mai mult.

Vărsător: Vă concentrați pe carieră, iar planurile și dorințele partenerului par să nu aibă o importanță deosebită pentru dvs. Iar asta poate tulbura atmosfera în familie. Veți reuși însă, cu mult tact, să îmbinați perfect viața de familist cu cea profesională.

Pești: Sensibilitatea vă poate provoca probleme la serviciu, unde nimeni nu are timp să se gândească și la emoțiile, sentimentele sau problemele celorlalți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Horoscop:  cât de bine sărută zodiile
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Nu te juca cu butoanele pentru femei!
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Slujba de duminică
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Fun : Aproape de Dumnezeu
Pagina a fost generata in 0.3635 secunde