HOROSCOP

280
Berbec: Dorința dvs. de a ști cât mai multe despre un nou coleg nu este privită cu ochi buni de către acesta. E mai bine să vă domoliți curiozitatea pentru a nu porni cu stângul relația de colaborare.


Taur: O problemă de natură patrimonială revine astăzi în atenția dvs. și a întregii familii. S-ar putea să negociați anumite clauze ale unui act oficial și veți reuși să vă impuneți punctul de vedere.

Gemeni: Sunteți premiat de astre pentru eforturile depuse fie la locul de muncă, fie într-o colaborare. Nici implicarea într-o relație sentimentală nu rămâne nerăsplătită. Deci, aveți o zi bună.

Rac: Găsiți soluții inge-nioase la probleme mai vechi, de rezolvarea cărora ar fi trebuit să se ocupe un coleg. Veți fi apreciat de șefi, dar s-ar putea să stârniți și invidii.

Leu: Tot felul de tentații și ispite vă dau târcoale și va trebui să dați dovadă de înțelepciune pentru a nu vă lăsa luat de val… Altfel, relația de cuplu, chiar dacă e foarte solidă, ar putea fi în pericol.

Fecioară: Chiar dacă la serviciu nu aveți doar motive de bucurie, din punct de ve-dere sentimental ar trebui să fiți mulțumit: partenerul vă iubește, iar dvs. îl iubiți. Dar asta nu înseamnă că nu-i găsiți și defecte…

Balanță: Ziua este solici-tantă: oamenii din jurul dvs. se răzgândesc, își retrag promi-siunile și renunță să se implice în proiecte comune. Aveți senzația că nu vă mai puteți baza pe nimeni.

Scorpion: În loc să visați la locul de muncă perfect, concentrați-vă pe job-ul actual, evaluați-vă resursele și pregătiți noi proiecte! Săptămâna viitoare le puteți prezenta șefilor. Aveți șanse ca acestea să fie aprobate.

Săgetător: Chiar dacă, oficial, nu dețineți nici o funcție, vă bucurați de respectul și aprecierea colegilor. În același timp, șefii vă dau mâna liberă pentru a lua decizii fără să le mai cereți aprobarea.

Capricorn: Puteți începe o colaborare cu o firmă sau o persoană din străinătate, chiar dacă mai trebuie să stabiliți o serie de detalii administrative. Partene-rul are încredere în dvs. și vă încurajează.

Vărsător: Dacă pregătiți mutări importante în carieră, e bine să vă consultați cu un specialist în resurse umane sau cu un coleg ce are experiență și în care aveți încredere. Sfaturile prietenilor nu sunt de ajuns.

Pești: Luna este în semnul dvs. zodiacal și vă ajută să fiți convingător, fermecător, cuceritor. Așa că, dacă vă intere-sează în mod special o anumită persoană, astăzi puteți face primul pas. Veți avea succes.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : "Obiectul țeapăn" și trupele SS
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Pagina a fost generata in 1.7753 secunde