HOROSCOP

349
HOROSCOP - horoscop134972700613517198271352-1352754534.jpg
Berbec: Treci printr-o zonă de care te leagă amin-tiri puternice. Ai dus dorul acestui loc și abia așteptai să se ivească ocazia de a reveni pe aici, ca atare întoarcerea are efecte puternice asupra psihicului tău, pentru că readuce la lumină amintiri dintre cele mai speciale. 


Taur: Nu începi bine o acțiune nouă, că deja te-ai împotmolit într-un hop pe care nu l-ai luat în considerație. Acest blocaj e un semn că nu ai ales prea bine momentul pentru a da startul acestui proiect, ci ar fi trebuit să mai aștepți.

Gemeni: Îți vei da singur seama că nu trebuie să investești atâta energie în activitatea nou începută, ci să încerci să faci pași mici către reușită. Nu te grăbi direct la ținta propusă.

Rac: Nu trebuie să aștepți de la cei din jur doar vești excepționale sau soluții sclipitoare, pentru că uneori cel mai bun sfat poate veni în cel mai banal ambalaj. Cu cât ai pretenții mai mici, cu atât șansa de a găsi soluții bune crește.

Leu: S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

Fecioară: Aveți ocazia să faceți schimbări impor-tante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favori-zate. În partea a doua a zilei, intrați în legătură cu persoane importante.

Balanță: Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Scorpion: După o pe-rioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră.

Săgetător: În cursul dimineții, sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinați dificultăți, reușiți să finalizați o lucrare importantă, în care ați investit mult timp și bani.

Capricorn: Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Vărsător: Aveți contacte cu persoane importante, care contribuie la reușita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar și duce și la îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de afaceri.

Pești: Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschi-vați. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să vă relaxați și aveți nevoie de odihnă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.4795 secunde