HOROSCOP

313
Berbec: Vremea rece de afară pare să vă fi afectat starea de spirit în ultimele zile. Aveți tendința de a vă răzbuna pe colegi din cauza proastei dispoziții. Țineți minte că aceasta nu este o soluție. 


Taur: Certurile și discu-țiile familiale au revenit mai în forță ca niciodată. Nu vă faceți probleme, veți reuși să ieșiți din acest impas cât de curând. Nu vă lăsați conduși de furie!

Gemeni: Cupidon pare că te-a luat în vizor, pentru că astăzi ești mai fermecător ca niciodată. Desigur, asta nu înseamnă să profiți de farmecul tău, ba chiar din contră, ar trebui să fii mai atent ca niciodată.

Rac: Astăzi ai ieșit din carapace și te simți mai energic. Această veste este cum nu se poate mai bună, mai ales că vei întâmpina noi provocări în viața profesională.

Leu: Te simți ca un leu în cușcă din cauza restricțiilor pe care le-ai avut recent. Partenerul tău de viață este mai gelos ca oricând. Dacă vrei să schimbi ceva, ai face bine să vorbești deschis cu persoana iubită.

Fecioară: Dorința ta de a face noi schimbări în viață te ține mai ocupat decât cre-deai inițial. Nu îți face probleme, lucrurile se vor așeza mai repede decât crezi, iar eforturile tale de a-ți îmbunătăți existența vor da roade.

Balanță: Eforturile tale de a deveni o persoană independentă sunt mai puternice ca oricând, iar astrele par să te favorizeze. Așa că nu mai sta pe gânduri și împlinește visul tău de-o viață. Familia te sprijină în această dorință a ta.

Scorpion: Persoana iubită se simte neglijată în ultima vreme, așa că ai grijă să nu vă îndepărtați unul de celălalt. O relație stabilă nu este un lucru ușor de obținut, de aceea ar trebui să îi oferi mai multă dragoste partenerului.

Săgetător: Deși mai este ceva timp până la sărbători, tu ești deja cu gândul în vacanță. Este de înțeles, ai lucrat mult în ultima vreme și ai nevoie de relaxare. Mai așteaptă puțin și vei avea parte de vacanța mult dorită.

Capricorn: Astăzi nu ești deloc cu picioarele pe pământ, iar acest lucru este evident și pentru cei din jur, care vor întâmpina dificultăți în a se înțelege cu tine.

Vărsător: Ascultă-ți intuiția și nu renunța la planurile pe care le ai pentru week-end. Persoana iubită va fi cu siguranță surprinsă de gestul tău, așa că merită din plin să evadezi într-un loc îndepărtat.

Pești: Vrei să recuperezi o sumă mare de bani, dar astăzi nu pare să fie ziua ta norocoasă. Nu te speria, vei reuși să îți recuperezi banii în curând. Dă dovadă de înțelegere față de persoana datoare și nu vei regreta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.6474 secunde