HOROSCOP

293
HOROSCOP - horoscop131620905613473116031353-1354140612.jpg
Berbec: Mare atenție la felul în care relaționezi astăzi cu lumea, pentru că ești tentat să fii cam aspru în exprimare sau să interpretezi greșit replicile unora. Nu ești într-o pasă emoțională prea bună. 


Taur: Când îți intră ceva în cap, e greu de crezut că mai iese de acolo! Ți-ai ales un scop pe care vrei neapărat să-l atingi și ai toate șansele să ajungi acolo.

Gemeni: Pornești o acțiune nouă foarte promițătoare și care înaintează excelent. Dacă menții acest ritm alert, vei ajunge foarte repede la rezultatele visate, deci bazează-te pe principiul bate fierul cât e cald.

Rac: Starea de sănătate e precară și lasă urme mai ales asupra psihicului tău. Nu ești deloc în apele tale. Ții totul secret, doar în tine însuți, dar o astfel de atitudine nu e potrivită.

Leu: Ești foarte preocu-pat de etapele viitoare ale unei acțiuni în care ești implicat și, atent la detalii, iei cele mai bune decizii. Nu vrei să lași nimic la voia întâmplării, ci analizezi totul cu grijă.

Fecioară: Ești la o răscruce de drumuri, pe ultima sută de metri a unui proiect, dar tocmai pentru că te apropii de finish, acest impas ți se pare și mai dificil. Când credeai că totul se termină, iată că se ivește un alt hop care te obligă să iei alte decizii.

Balanță: Legea poate in-terveni în cele mai mărunte situații și nu i te poți opune. Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare trebuie să accepți rigori dictate de sus fără să comentezi împotriva lor.

Scorpion: Nu inspiri încredere prin modul tău superficial de a face declarații de dragoste, dar cineva tot ți-ar putea pica în plasă. Fii atent până unde întinzi coarda în jocul seducției!

Săgetător: Conflictele dintre generații ajung azi într-un punct sensibil. Având ca armă forte o oarecare agresivitate verbală și mai multă energie decât cei mai în vârstă, tinerii consideră că doar ei au dreptul de a se impune peste toți.

Capricorn: Ai o mare bucurie în suflet, dar preferi să o păstrezi numai pentru tine. Ți-e teamă că o eventuală destăinuire i-ar mai strica din farmec și poate chiar ai putea să pierzi ceea ce îți provoacă aceste senzații plăcute.

Vărsător: Te afli în preajma unei persoane a cărei valoare o recunoști și o apreciezi, încât îți dorești să-i calci pe urme. E un exemplu excelent pe care merită să îl urmezi, deoarece ai multe de învățat de la el.

Pești: Fii atent la sfaturile pe care le primești, pentru că sunt oferite din tot sufletul și cu multă sinceritate. Merită să pui în aplicare informațiile sosite prin intermediul unui prieten, pentru că sunt date clare, verificate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Blonda tot blondă rămâne
Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4636 secunde