HOROSCOP

287
Berbec: Aveți o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situație neplăcută acasă. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă concentrați la ce aveți de terminat.


Taur: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteți foarte sensibil și aveți tendința de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperați orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită.

Gemeni: Începeți ziua plin de energie și idei. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și evitați să provocați discuții în contradictoriu!

Rac: Aveți șansa să obțineți ușor mici câștiguri, dar vă recomandăm să fiți prudent. Feriți-vă de speculații! După-amiază este posibil să vă confruntați cu o problemă sentimentală, dacă refuzați să mergeți la o petrecere.

Leu: Aveți mai multă încredere și sunteți optimist. Vă sfătuim să nu neglijați problemele celor apropiați. Altfel, riscați să vi se reproșeze că sunteți indiferent. Ar fi bine să fiți mai prudent. Nu tratați legea cu superficialitate, ca să nu aveți probleme!

Fecioară: Simțiți nevoia să schimbați ceva în relațiile sentimentale. Faceți cunoștință cu o persoană atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiți prea îndrăzneț.

Balanță: Dimineață aveți tendința de a vă aventura în mai multe activități deodată. Este o zi bună pentru câștiguri financiare ușoare, dar este indicat să evitați speculațiile.

Scorpion: Pe plan financiar, treceți printr-o perioadă nu tocmai bună și sunteți preocupat să găsiți noi surse de venituri. Spiritul de aventură și îndrăzneală vă îndeamnă să vă asumați prea multe riscuri. Vă sfătuim să fiți mai prudent și să respectați legile.

Săgetător: S-ar putea să aveți musafiri din altă localitate sau să fiți invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.

Capricorn: Vă recoman-dăm să evitați călătoriile de afaceri și investițiile. Nu aveți chef de nimic și vă lipsește simțul practic. Nu evitați comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit!

Vărsător: O rudă apro-piată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să nu vă eschivați, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază, vă pune serios pe gânduri o veste referitoare la relațiile sentimentale.

Pești: Aveți succes la studii și puteți comunica mai ușor cu cei din jur. Puteți să faceți tranzacții avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecați într-o călătorie în interes personal, ceea ce stârnește gelozia persoanei iubite.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.3234 secunde