Horoscop

293
Berbec: Astăzi acordați o atenție sporită sănătății și refuzați să vă implicați în activități care v-ar solicita peste măsură. În cadrul unei reuniuni, s-ar putea să cuceriți inima unei persoane deosebite.


Taur: Vă veți convinge că sunteți deosebit de apreciat pentru modul în care reușiți să rezolvați problemele celor din jur. După-amiază s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să vă împrumute o sumă pe care i-ați cerut-o mai demult.

Gemeni: S-ar putea să doriți să schimbați câte ceva în casă. Dimineața s-ar putea să fiți impulsiv și să jigniți o femeie. Nu este o zi bună pentru examene și de afaceri.

Rac: Știți să spuneți cuvântul potrivit la momentul potrivit și, în acest fel, reușiți să încheiați afaceri profitabile cu oricine. Este posibil să vi se propună asocierea într-o afacere.

Leu: Ca și cum n-ați fi cheltuit destul de mult cu ocazia Sărbătorilor, astăzi s-ar putea să fiți tentat de o ședință de shopping. După-amiază vă loviți de o problemă sentimentală, dar o rezolvați repede.

Fecioară: Vreți să vă ocupați de propria persoană: poate vă gândiți la o schimbare de look sau de stil vestimentar. Sunteți foarte apre-ciat la serviciu, datorită inițiati-velor inspirate.

Balanță: S-ar putea să fiți nevoit să refaceți un proiect la care ați muncit în toamna anului trecut. Vă recomandăm să fiți prudent la serviciu și în afaceri. S-ar putea să aveți probleme cu banii, dar tot reușiți să ieșiți cu prietenii.

Scorpion: Discuția cu un prieten vă ajută să evaluați anumite aspecte ce țin de un par-teneriat asupra căruia aveți dubii. Vă sfătuim să nu începeți activități noi. Nu vă ocupați astăzi de afaceri, ca să nu aveți surprize neplăcute!

Săgetător: Nu refuzați invitația de a vă alătura unei organizații sau unui grup ce militează pentru o cauză umanitară sau un alt proiect social. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune.

Capricorn: La serviciu, sunteți în centrul atenției și asta presupune, în aceeași mă-sură, și responsabilitate, și stres. Sunteți într-o formă intelectuală foarte bună, care vă influențează favorabil relațiile cu cei din jur.

Vărsător: S-ar putea să primiți un comision/o recompensă pentru o afacere sau un proiect de la sfârșitul anului trecut. La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneți peste program.

Pești: În loc să vă certați cu persoanele care nu vă plac, ar fi mai bine să le evitați și să le ignorați. Dar asta e cam greu pentru dvs.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Blonda în sala de naștere
Joi, 03 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 27 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.754 secunde