HOROSCOP

493
Berbec: Nu este mo-mentul să începeți activități noi, pentru că puteți întâm-pina dificultăți. Aveți de făcut mai multe drumuri care vă încurcă planurile. 


Taur: Aveți de rezolvat o mulțime de probleme, atât pentru casă, cât și în afaceri. Vă descurcați excelent, pentru că sunteți într-o formă de zile mari. Dificultăți puteți avea doar pe plan financiar.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să ratați o întâlnire importantă și să vă enervați. Păstrați-vă calmul, dacă nu vreți să ajungeți într-o situație neplăcută! Ar fi bine să vă concentrați la ce aveți de terminat.

Rac: Sunteți pus pe treabă și vreți să rezolvați mai multe probleme în același timp. Nerăbdarea vă face să deveniți agitat. Vă recomandăm să vă stabiliți clar prioritățile.

Leu: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață din cauza banilor. Înainte de a-i reproșa ceva, gândiți-vă dacă nu cumva exagerați! Vă sfătuim să nu faceți eforturi mari. Odihniți-vă mai mult și încercați să fiți mai optimist!

Fecioară: Vă enervați pentru că nu reușiți să vă înțelegeți cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să amânați întâlnirile importante. Nu este exclus să faceți vreo gafă.

Balanță: Deveniți iras-cibil din cauza atmosferei tensionate. Evitați certurile, pentru că se poate ajunge ușor la un scandal în toată regulă! După-amiază reușiți, cu ajutorul partenerului de viață, să terminați o lucrare în casă.

Scorpion: S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-ați propus. Decât să regretați mai târziu, mai bine rugați un prieten să vă împrumute! După-amiază aveți ocazia să începeți o colaborare.

Săgetător: Se pare că sunteți nervos din cauza unor neînțelegeri în familie. Vă sfătuim să fiți mai flexibil. Spre seară, reușiți să vă calmați și să vedeți lucrurile altfel.

Capricorn: Aveți impresia că nu vă înțelege nimeni și că partenerul de viață nu vă apreciază eforturile așa cum s-ar cuveni. Fiți prudent și diplomat, altfel riscați să deteriorați relațiile!

Vărsător: Vă înțelegeți excelent cu partenerul de viață. În ciuda faptului că nu stați prea bine cu banii, faceți împreună proiecte îndrăznețe. Evitați întâl-nirile cu prietenii! Există riscul să apară divergențe care pot degenera într-o ceartă.

Pești: Țineți cont de intuiție și amânați orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate în timp să explodeze și să vă treziți în mijlocul unui conflict.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Un tip  norocos
Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 07 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.2209 secunde