HOROSCOP

376
Berbec: Ar trebui să nu renunțați la ideile și planurile dvs, chiar dacă, pentru moment, nu aveți toate resur-sele financiare necesare. Este bine să vă consultați cu cei din familie înainte să faceți orice investiție.


Taur: Nu vă pierdeți vremea încercând să îi schimbați pe ceilalți sau încercând să îi convingeți că ar trebui să vă urmeze sfaturile. Nu veți reuși!

Gemeni: S-ar putea să aflați, cu surprindere, că, printre colegi, aveți și un admirator care nu îndrăznește să vă spună ce simte pentru dvs. Șarmul vă face irezistibil, așa că ați putea profita de acest atu.

Rac: Pregătiți-vă pentru o discuție nu tocmai armonioasă cu un coleg care are mai multă experiență decât dvs sau chiar cu un șef! Familia însă vă susține și găsiți toată înțelegerea.

Leu: Primiți o veste care vă înseninează întreaga zi: șefii pun la cale schimbări importante și multe dintre acestea vă vizează direct. În plan personal, lucrurile stau foarte bine. Spre seară veți primi vizita unei persoane pe care nu ați văzut-o de mult.

Fecioară: Unii dintre colegi mai sunt, încă, "marcați" de spiritul sărbătorilor și nu reușesc să fie la fel de eficienți ca dvs. Dați dovadă de înțelegere!

Balanță: Dacă vi se propune o colaborare, încercați să nu vă concentrați acum pe amănunte, de genul: program de lucru sau colegi.

Scorpion: S-ar putea ca partenerul să aibă nevoie de o "susținere financiară" din partea dvs pentru un proiect personal și ar fi bine să nu-l refuzați.

Săgetător: Chiar dacă v-ați planificat o seară liniștită, în familie, până la urmă veți ieși în oraș cu prietenii, spre nemulțumirea partenerului. Căutați totuși să vă alocați timp și resurse și pentru cei dragi.

Capricorn: S-ar putea ca un fost coleg să vă solicite o întrevedere. Nu-l refuzați! Ați putea afla lucruri interesante legate de actualul dvs loc de muncă.

Vărsător: Nu vă lansați în critici la adresa colegilor înainte de a vă asigura că "de-țineți" destule argumente să-i convingeți pe șefi că aveți dreptate!

Pești: Astrele vă pregătesc surprize importante și frumoase legate de viața sentimentală. S-ar putea să întâlniți chiar "dragostea la prima vedere".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Un tip  norocos
Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 07 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.899 secunde