Concurs HOROSCOP

293

Articole recomandate

Berbec: Vi se propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiți în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveți dificultăți de con-centrare și să nu reușiți să luați o decizie inspirată.


Taur: Munca din ultima perioadă își arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenței și seriozității cu care tratați problemele. Acordați mai multă atenție relațiilor senti-mentale!

Gemeni: Astăzi sunt favorizate relațiile cu rudele și cu prietenii. În prima parte a zilei, vă întâlniți cu o femeie tânără pe care nu ați văzut-o de mai mult timp.

Rac: Sunteți în formă și bine dispus, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Puteți avea succes în tranzacții comer-ciale și investiții financiare. Vă sfătuim să evitați speculațiile.

Leu: Se pare că sunteți irascibil și vă nemulțumește tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. N-ar strica să fiți mai conciliant. Membrii mai tineri ai familiei vă fac o mare bucurie în cursul după-amiezii.

Fecioară: Astăzi nu este indicat să vă ocupați de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să evitați orice fel de speculații. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Sunteți dispus chiar să faceți declarații de dragoste persoanei iubite.

Balanță: Insuccesul într-o afacere vă dezamă-gește. Nu este cazul să vă pierdeți încrederea. Pur și simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor.

Scorpion: Începeți ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că șeful vă anun-ță anularea unei călătorii în care urmă să plecați peste câteva zile. În partea a doua a zilei, vă sfătuim să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Săgetător: O zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiți premiat sau avansat în funcție. Activitatea intelectuală vă aduce mari satisfacții. După-amiază sunteți nevoit să luați o decizie în privința relațiilor cu persoana iubită. Intuiția vă ajută.

Capricorn: Sunteți indispus din cauza dificultăților financiare pe care le întâmpinați și aveți tendința să vă izolați. Vă recomandăm să nu vă anga-jați în activități noi.

Vărsător: Relațiile dumneavoastră cu persoana iubită sunt excelente. În cursul dimineții s-ar putea să cunoașteți o femeie tânără care va juca un rol important în viața dumnea-voastră.

Pești: În prima parte a zilei, cumpărați un obiect de valoare pentru cămin. Partenerul de viață se bucură. Sunteți nevoit sa vă schimbați programul în ultimul moment, din cauza unei situații neprevăzute la locul de muncă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Sex la fermă
Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Declarație de dragoste
Pagina a fost generata in 0.5409 secunde