HOROSCOP

305
Berbec: După-amiază plecați într-o călătorie în care aveți mari satisfacții pe plan social și financiar. Întâlniți o persoană care vă propune o colaborare nesperat de avantajoasă.


Taur: La serviciu au loc schimbări neașteptate. Este posibil să se manifeste nemulțumirile acumulate în timp. Vă recomandăm să nu semnați liste de adeziuni.

Gemeni: Sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viață nu este de acord. Este posibil chiar să ajungeți la ceartă. Spre seară, primiți un telefon care vă schimbă programul pentru a doua zi.

Rac: Dimineață primiți o veste despre o moștenire și deveniți agitat. După-amiază vă pregătiți să plecați într-o călătorie împreună cu întreaga familie.

Leu: Este momentul să vă folosiți inspirația și creativitatea la locul de muncă sau în afaceri. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Fecioară: Zi bună pentru realizări impor-tante pe plan social și material. Profitați de ocaziile care apar, pentru că aveți șanse să obțineți câștiguri frumoase! Vă sfătuim să aveți răbdare și să nu forțați lucrurile. Lăsați totul să curgă de la sine!

Balanță: S-ar putea să întâmpinați dificultăți la serviciu, din cauză că sunteți stresat de problemele bănești. Vă sfătuim să vă păstrați calmul, altfel puteți avea probleme cu sănătatea din cauza stresului.

Scorpion: Simțiți nevoia să faceți ceva deosebit, să ieșiți din șabloane. Încercați, este mai bine decât să vă pierdeți timpul cu nimicuri! Puteți face schimbări în casă sau să călătoriți.

Săgetător: Aveți ocazia să faceți o schimbare importantă pe plan profesional: fie găsiți alt loc de muncă, fie sunteți avansat. Oricum, partenerul de viață nu este mulțumit, pentru că va trebui să munciți mai mult.

Capricorn: Dimineață aflați o veste rea cu privire la o persoană cunoscută și sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea chiar să plecați într-o călătorie.

Vărsător: În prima parte a zilei aveți o stare confuză. Va sfătuim să nu începeți mai multe treburi deodată. Fiți mai prudent când vorbiți, pentru că s-ar putea să nu vă puteți respecta promisiunile!

Pești: O rudă apropiată vă invită la o petrecere în ultima clipă. Cheltuielile pe care sunteți nevoit să le faceți vă depășesc și trebuie să vă împrumutați. Vă sfătuim să nu vă faceți probleme, pentru că totul se rezolvă mai ușor decât credeți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Epigrama zilei
Marţi, 22 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.2611 secunde