Concurs HOROSCOP

290

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să fiți nemulțumit din cauza unor schimbări neașteptate la locul de muncă. Încercați să vă calmați, oricum nu puteți să schimbați nimic! 


Taur: S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că neglijați familia. Sunteți pus în fața unei decizii dificile. Riscați ori o ceartă serioasă cu partenerul de viață, ori ruperea relațiilor cu un prieten.

Gemeni: Sunteți inventiv și ambițios, atuuri pe care le puteți folosi în activitatea profesională și în afaceri. Astăzi puteți avea succes în tot ce faceți.

Rac: Intuiția vă ajută să aflați adevărul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră. După-amiază s-ar putea să aveți o neînțelegere cu partenerul de viață.

Leu: Plecați într-o călătorie în interes familial, care s-ar putea să nu decurgă așa cum ați dorit. Nu-i reproșați nimic partenerului de viață! Este posibil să primiți o sumă mare de bani, care vă redă buna dispoziție.

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți irascibil din cauza problemelor de serviciu. După-amiază vă simțiți bine împreună cu prietenii care vă vin în vizită. S-ar putea să plănuiți o excursie.

Balanță: S-ar putea să aveți de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, și siguranța locului de muncă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți. Consultați-vă cu o per-soană mai în vârstă!

Scorpion: De diminea-ță sunteți nervos pe par-tenerul de viața, pentru că a chel-tuit prea mult. Puteți să evitați o ceartă cu persoana iubită dacă renunțați să mai fiți încăpățânat.

Săgetător: De dimineață vă pune pe gânduri o veste neplăcută, legată de relațiile sentimentale. Vă sfătuim să fiți prudent, indiferent ce se întâmplă.

Capricorn: În cursul dimineții aflați că trebuie să plecați într-o delegație. Partenerul de viață este foarte nemulțumit, pentru că spera să fiți împreună. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Vărsător: Este posibil să aveți probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simțiți în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercați să vă păstrați echilibrul și să nu exa-gerați!

Pești: S-ar putea să vă certați cu persoana iubită, pentru că vreți să renunțați la o excursie. Se pare că astăzi nu aveți succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să vă limitați la activități de rutină.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.515 secunde