HOROSCOP

312
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1360274168.jpg
Berbec: Nu vă lăsați afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Vă sfătuim să fiți prudent și să nu promiteți nimic dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt.


Taur: Grație intuiției și sensibilității, puteți avea succes pe plan profesional și social. Profitați de acest moment favorabil! S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută.

Gemeni: Zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiția și sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Dacă aveți ocazia să începeți o nouă activitate, vă recomandăm să nu ezitați.

Rac: Dimineață simțiți nevoia să faceți o schim-bare în casă. Va trebui să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viață. Vă sfătuim să vă organizați mai eficient.

Leu: Dimineață este posibil să survină evenimen-te neașteptate, care vă împiedică să vă respectați programul. S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să plecați dumneavoastră în vizită la rude.

Fecioară: Dimineață vă este imposibil să vă respectați programul. Ar fi bine să vă planificați treburile impor-tante pentru altă dată. S-ar putea să vă întâlniți cu un fost coleg și să vă petreceți după-amiaza împreună cu el.

Balanță: Aveți succes în activitățile legate de cămin și în afaceri. Sunteți dor-nic să faceți schimbări în casă și pe plan financiar. Familia vă poate ajuta, dar trebuie să nu vă gândiți numai la dumneavoastră.

Scorpion: Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu și acasă. Ambiția și ideile origi-nale vă ajută să duceți totul la bun sfârșit. Relațiile cu cei din jur sunt excelente.

Săgetător: Intuiția vă ajută să rezolvați cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu și șefii vă înțelegeți foarte bine, ba chiar vă susțin. După-amiază, s-ar putea să primiți vizita unor prieteni.

Capricorn: Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social și profesional. S-ar putea să fiți nevoit să plecați de urgență într-o delegație, unde veți putea rezolva și câteva probleme legate de casă.

Vărsător: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități. Aveți o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoa-nei iubite.

Pești: Sunteți foarte optimist și aveți o imaginație de invidiat. Vă nemulțu-mește faptul că nu aveți fonduri suficiente pentru a începe o afacere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Fun : Ceaușescu la americani
Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Fun : Loc de dormit la vecinu’ în casă
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Fun : Mașina groazei și autostopistul
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.3602 secunde