HOROSCOP

363
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1360662315.jpg
Berbec: Demarați o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoștință vă propune o colaborare pe termen lung.


Taur: În prima parte a zilei aveți ocazia să vă afirmați pe plan social, în urma unei activități caritabile. Este bună pentru a începe studiul, pentru comunicare cu persoanele mai tinere.

Gemeni: Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relațiile parteneriale. Dacă reușiți să vă concentrați suficient, puteți obține câștiguri financiare.

Rac: Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliți noi relații de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme.

Leu: Aveți idei originale, pe care un prieten apropiat le susține. Astăzi aveți un randament foarte bun și puteți să rezolvați tot ce v-ați propus. S-ar putea să întâmpinați mici dificultăți pe plan financiar. Vă puteți baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

Fecioară: Reușitele în afaceri din ultima pe-rioadă vă determină să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Partenerul de viață și un bărbat mai în vârstă din familie vă susțin.

Balanță: Sunteți într-o formă intelectuală exce-lentă și reușiți să le oferiți sfaturi utile prietenilor. Aveți grijă să nu faceți promisiuni pe care nu sun-teți sigur că le veți putea respecta!

Scorpion: Intuiția vă ajută să rezolvați proble-me foarte dificile. Dacă vă im-plicați într-o afacere care presupune riscuri financiare, vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

Săgetător: În prima parte a zilei vă ocupați de o problemă financiară de care nu ați avut timp până acum. După-amiază, o rudă vă propune să vă asociați într-o afacere pros-peră. Vă sfătuim să acceptați propunerea.

Capricorn: Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme ale casei. Inspirația vă ajută să le dați sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi.

Vărsător: Un moment favorabil din toate punc-tele de vedere. Aveți ocazia să obțineți câștiguri financiare nespe-rate și să vă afirmați în societate.

Pești: Astăzi puteți avea realizări deosebite pe toate planurile. În partea a doua a zilei, plecați într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes personal, care va reprezenta începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Fun : Ultimele cuvinte
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Fun : Studentul eminent și tatăl zgârcit
Pagina a fost generata in 0.5076 secunde