HOROSCOP

256
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1361570919.jpg
Berbec: S-ar putea să plecați într-o deplasare neașteptată. Nu este cazul să regretați schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dumneavoastră un nou început. 


Taur: Sunteți în formă, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă investițiilor, de-marării unei afaceri și călătoriilor în interes personal.


Gemeni: Reușiți să faceți schimbări majore în viața dumneavoastră, mai ales pe plan profesional și în privința relațiilor sentimentale. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante.


Rac: În cursul dimineții sunteți anunțat că ați moștenit o sumă mare de bani. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiți pentru o călătorie, împreună cu partenerul de viață.


Leu: Este momentul să puneți în practică planurile în legătură cu o afacere foarte promițătoare. Relațiile cu partenerul de viață pot avea de suferit din cauză că neglijați rezolvarea unor probleme familiale.


Fecioară: Preocupat de problemele personale, aveți tendința să neglijați căminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteți baza pe intuiție, dar și pe sfaturile partenerului de viață.


Balanță: Talentul creativ este la cote ridicate și vă poate ajuta să rezolvați problemele profesionale într-un mod original. Relațiile sentimen-tale sunt în general bune.


Scorpion: Nu ești deloc dispus să asculți și părerea altora. Asta nu e tocmai bine, un alt punct de vedere s-ar putea dovedi foarte util! Week-end-ul vine pe fondul nevoii de acceptare a unor schimbări în viața personală.


Săgetător: Zi favorabilă studiului și comunicării. Puteți obține câștiguri importante din tranzacții financiare. În partea a doua a zilei, sunteți anunțat că trebuie să plecați într-o călătorie de afaceri.


Capricorn: Nervozitatea vă poate pune într-o situație neplăcută în cămin. Păstrați-vă calmul și dedicați-vă unor activități de rutină. N-ar strica să fiți mai tandru cu partenerul de viață.


Vărsător: Puteți obține cu ușurință mici câștiguri financiare. În partea a doua a zilei, reușiți să tensionați relația cu partenerul de viață.


Pești: Aveți ocazia să rezolvați o problemă mai veche a familiei. În cursul dimineții, descoperiți o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case. O persoană mai în vârstă din familie se opune cu fermitate acestei inițiative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Fun : Becali se pregătește să devină socru mic
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Fun : Desaga cu IPhone-uri
Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Fun : Nuntă cu emoții în casa evreului
Pagina a fost generata in 0.7972 secunde