HOROSCOP

266

Articole recomandate

Berbec: Sunt favorizate întâlnirile de afaceri și relațiile cu cei apropiați. Dimi-neață vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult și sunteți plăcut impresionat. 


Taur: S-ar putea să aveți mici dificultăți în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteți să detensionați atmosfera cu o vorbă bună. După-amiază vă regăsiți buna dispoziție cu prilejul unei vizite la prieteni.

Gemeni: O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certați cu partenerul de viață. Vă recomandăm să vă calmați, pentru că puteți avea reacții necontrolate.

Rac: Problemele sentimentale cu care vă confruntați ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercați să vă descurcați singur.Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Leu: S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să mergeți în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.

Fecioară: Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investițiilor. Apatia și absența simțului practic vă pot conduce la deziluzii și la eșecuri. Vorbiți mai clar, ca să nu fiți înțeles greșit!

Balanță: O rudă apropiată vă cere un împru-mut. Vă sfătuim să o ajutați, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază, primiți o veste care vă pune serios pe gânduri.

Scorpion: Este o zi favorabilă studiului. Comunicați mai ușor cu cei din jur și puteți câștiga bine din tranzacții comerciale. Aveți ocazia să plecați într-o călătorie în interes personal.

Săgetător: Nervozitatea v-ar putea pune în situații neplăcute, mai ales în cămin. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să terminați ce ați început.

Capricorn: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Sunteți mai sensibil decât de obicei și aveți tendința să exagerați.

Vărsător: Sunteți plin de energie și idei. Sunteți apreciat în societate. Din cauza entuziasmului, riscați să depășiți anumite limite. Nu provocați discuții în contradictoriu!

Pești: Aveți ocazia să obțineți cu ușurință mici câștiguri financiare, dar vă recomandăm să fiți prudent și să evitați speculațiile. După-amiază este posibil să vă confruntați cu probleme sentimentale, dacă refuzați să mergeți o petrecere. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Fun : Ciobani filozofi
Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.3743 secunde