HOROSCOP

307
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1362002561.jpg
Berbec: Sunt favorizate întâlnirile de afaceri și relațiile cu cei apropiați. Diminea-ță vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult și sunteți plăcut impresionat.


Taur: Șefii și colegii vă reproșează că nu reușiți să vă încadrați în programul de lucru. Starea de confuzie și lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relațiile cu persoana iubită.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să fiți confuz și nerealist. Cei din jur nu vă înțeleg corect. Vă recomandăm să nu fiți prea insistent, pentru că puteți isca un conflict. Nu este indicat să vă ocupați de afaceri.

Rac: Lipsa simțului practic și starea de confuzie vă afectează activitatea profesio-nală. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Încercați să vă îndreptați atenția spre problemele importante!

Leu: Începeți ziua cu o stare accentuată de oboseală și de confuzie. Vă recomandăm să nu luați decizii importante. Ar fi bine să evitați activitățile care vă solicită intens.

Fecioară: Dimineață intrați în posesia unei importante sume de bani. Poate fi vorba despre un împrumut solicitat de curând sau despre o primă. Vă recomandăm să nu faceți planuri de viitor și nici investiții.

Balanță: Dimineață, intuiția și imaginația vă ajută să vă afirmați pe plan profesional și în societate. Vă recomandăm să speculați ocaziile care vi se oferă, dar să nu forțați norocul!

Scorpion: Aveți succes în domeniul artistic. Mem-brii mai tineri ai familiei sunt încântați de investițiile pe care intenționați să le faceți pentru cămin. Vă recomandăm să nu neglijați părerile unei rude mai în vârstă.

Săgetător: Aveți un bun randament pe plan intelectual sau artistic și aveți șansa să străluciți în societate. Dimineața faceți cunoștință cu o persoană deosebită.

Capricorn: Parcurgeți o perioadă favorabilă pe toate planurile și sunteți convins că puteți depăși orice obstacol. Aveți ocazia să vă afirmați talentul artistic în societate. Încercați să fiți mai realist!

Vărsător: Înclinațiile artistice și preocupările din acest domeniu ar putea să vă îndepărteze de prieteni. Rezultatele bune vă încurajează să continuați în aceeași direcție.

Pești: Este o zi bună pentru arte, comunicare și călătorii în interes sentimental. Intuiția și optimismul vă ajută să treceți mai ușor peste o problemă financiară. După-amiază sunteți foarte activ pe plan social și sentimental.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Fun : Ciobani filozofi
Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4571 secunde