HOROSCOP

281
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1363213022.jpg

Articole recomandate

Berbec: Veți avea o zi foarte agitată. Dimineață sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten care vă vizitează că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă.


Taur: Sunteți obosit și nervos. Ar fi bine să vă stăpâniți și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să declanșați un conflict.

Gemeni: Nu aveți răbdarea necesară pentru a vă analiza proiectele dar vă grăbiți totuși să le puneți în practică. Vă recomandăm să nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Accep-tați ajutorul rudelor.

Rac: Oboseala cronică vă face să fiți foarte agitat. Ar trebui să vă odihniți mai mult. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident rutier minor!

Leu: În prima parte a zilei plecați într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceți cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociați într-o afacere. Fiți prudent!

Fecioară: Începeți ziua foarte agitat, alergând după un împrumut. Vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că sunteți predispus la probleme de sănătate.

Balanță: Vă simțiți foarte bine, sunteți relaxat și nimic nu vă poate tulbura. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că sunteți indiferent că nu vă ocupați îndeajuns de problemele familiei.

Scorpion: Întâmpinați dificultăți în a vă exprima cum se cuvine adevăratele sen-timente pe care le aveți pentru o anumită persoană. Sunteți dinamic, vioi și gata de a vă orienta spre o nouă carieră.

Săgetător: Încercați să nu vă asumați riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitați să conduceți mașina! Nu este momentul să provocați discuții în contradictoriu.

Capricorn: Aveți o zi foarte încărcată, cu mul-te probleme de rezolvat. Dimi-neață sunteți puțin agitat și încercați să rezolvați mai multe treburi deodată. Ar fi bine să vă faceți un plan elaborat pentru planurile pe care le aveți.

Vărsător: Stresul este problema numărul unu cu care vă confruntați astăzi. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite.

Pești: Dimineață s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervo-zitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Martie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 13 Martie 2013
Stire din Fun : Cel mai fanatic suporter din lume
Miercuri, 13 Martie 2013
Stire din Fun : Blonda sexy cu bikini  de firmă
Marţi, 12 Martie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.0795 secunde