HOROSCOP

258
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1364248902.jpg
Berbec: Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu și în relațiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervați din cauza unui eșec în afaceri.

Taur: Dimineață, o serie de evenimente neaștep-tate vă împiedică să vă respectați programul. Nu este un moment bun pentru afaceri.

Gemeni: Faptul că ați investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit și relațiile cu cei din jur. Traversați o perioadă mai dificilă și aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toată lumea vă este împotrivă.

Rac: Ambiția de a vă îmbunătăți situația finan-ciară vă poate face să neglijați planul sentimental. Nu este exclus să aveți discuții cu partenerul de viață. Spre seară, sunt șanse să fiți invitat la o petrecere.

Leu: Aveți soluții originale pentru orice proble-mă și sunteti apreciat de colegi și de partenerul de viață. Profitați de acest context favorabil! Aveți un randament deosebit și puteți finaliza tot ce ați început.

Fecioară: Intervin mereu lucruri neprevăzute, așa că vă sfătuim să nu vă faceți un program foarte strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Balanță: Aveți tendința să vă enervați foarte ușor și să reacționați impulsiv față de cei din jur. Atenție: riscați să jigniți persoane apropiate! Vă sfătuim să nu vă ocupați de afaceri.

Scorpion: Dimineață, s-ar putea să fiți nervos din cauza unei discuții în contra-dictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceți griji! După-amiază, situația revine la normal.

Săgetător: Din cauza oboselii și a nerăbdării, deveniți irascibil și nu reușiți să vă controlați. Riscați să aveți discuții aprinse cu cei din jur. Ca să nu vă îndepărtați prietenii, ar tre-bui să vă stăpâniți agresivitatea.

Capricorn: Aveți un farmec deosebit și atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurca excelent în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

Vărsător: Sunteți excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperați, pentru că riscați să vă îndepărtați prietenii. După-amiază s-ar putea să primiți vești de la o rudă din altă localitate.

Pești: Nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor evenimente neașteptate. S-ar putea să aveți musafiri sau să fiți invitat la rude. Cu această ocazie, este posibil să aflați informații de care aveați nevoie pentru a demara o afacere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 21 Martie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3259 secunde