Concurs HOROSCOP

270
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1364422041.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă recomandăm să vă rezolvați problemele în prima parte a zilei, când sunteți în formă. Simțiți o puternică nevoie de libertate, care vă poate izola.


Taur: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în relațiile sentimentale. Dimineață este posibil să cunoașteți o persoană de sex opus, de care vă veți simți atras. 


Gemeni: Dimineață vă enervați la serviciu, din cauza unei femei mai în vârstă. Vă recomandăm să evitați orice fel de speculații și să nu vă lăsați provocat la ceartă.


Rac: Neînțelegerile cu un partener de afaceri ar putea să degenereze într-o ceartă. Riscați să ajungeți la ruperea relațiilor. Vă sfătuim să rămâneți calm și să clarificați situația cât mai repede. După-amiază aveți de alergat în interesul unui membru mai tânăr al familiei.


Leu: Dacă plecați într-o delegație, puteți fi optimist, o să vă meargă bine. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Vă recomandăm să fiți mai atent cu o persoană mai în vârstă din familie, pentru a nu vă certa cu partenerul de viață.


Fecioară: Azi s-ar putea să aveți probleme la serviciu, din cauza nervozității. Faceți-vă bine treaba, șeful e cu ochii pe dumneavoastră! Nu este indicat să vă ocupați de afaceri.


Balanță: Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu partenerul de viață. Vă recomandăm să nu investiți în afaceri riscante. Ascultați-vă intuiția, când vine vorba de bani!


Scorpion: Nu sunteți prea bine dispus și aveți tendința să fiți nerealist. Evitați să vă faceți un program strict! Vă recomandăm să nu fiți prea autoritar cu cei din jur, pentru că riscați să-i jigniți.


Săgetător: De diminea-ță sunteți plin de energie și reușiți să terminați o treabă începută mai demult. Vă sfătuim să nu refuzați o afacere. Consultați-vă cu cineva experimentat în domeniu!


Capricorn: Aveți o zi agitată, din cauza problemelor de serviciu. Vă recoman-dăm să vă temperați orgoliul și să acceptați ajutorul colegilor.


Vărsător: Vă sfătuim să fiți prudent. S-ar putea să fiți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscați să deveniți impulsiv. După-amiază primiți o sumă importantă de bani de la un partener de afaceri.


Pești: Vă stresează sarcinile de serviciu, care vi se par prea multe și prea grele. Vă recomandăm să vă organizați și să nu vă agitați fără rost. Fiți mai afectuos cu per-soana iubită, chiar dacă vă preocupă problemele personale!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Martie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.3995 secunde