HOROSCOP

236
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1366836820.jpg
Berbec: Astăzi vei avea parte de o zi foarte agitată; vei avea de făcut față unor activități dificile. Ar fi bine să eviți controversele cu superiorii ierarhici.


Taur: Vei parcurge o serie de momente critice la locul de muncă, de aceea va trebui să fii mai atent decât de obicei, căci poți avea parte de surprize de tot felul. O persoană mai puțin cunoscută încearcă să contureze tot felul de intrigi în jurul tău.


Gemeni: O zi plină de energie și inițiativă. Ești dornic să-ți pui în practică proiectele, dar n-ar fi rău să îți păstrezi ceva mai mult timp și pentru odihnă și relaxare.


Rac: La serviciu, relația cu colegii este bună, așa că te poți baza pe sprijinul aces-tora. Dacă ai în vedere inițierea unui proiect nou, șansele sunt de partea ta. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți pe fondul unor activități extraprofesionale.


Leu: Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar în final reușești să te descurci cu bine. Este posibil să apară unele tensiuni la locul de muncă. 


Fecioară: Este o zi foarte agitată. Vei avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care ai restanțe vor deveni urgențe. Superiorii ierarhici vor aprecia interesul de care dai dovadă, dar nu trebuie să te aștepți ca aceștia să te sprijine.


Balanță: Încearcă să-ți investești energia cu precădere spre activitățile de la serviciu, altfel vei rămâne în urmă cu multe. Dacă ai de semnat acte, fii cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că vei obține ceea ce îți dorești.


Scorpion: Dovedești o excelentă energie menta-lă, ceea ce te va ajuta în rezolva-rea eficientă a lucrărilor pe care le ai de finalizat. La slujbă vor fi foarte multe de făcut, așa că este posibil să rămâneți peste program.


Săgetător: Va fi mare agitație la serviciu, dar cum ai multă putere de muncă vei reuși să faci față provocărilor. Vei avea de finalizat o activitate dificilă și nu îți va fi câtuși de puțin ușor.


Capricorn: Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari. În cazul în care ai de luat decizii impor-tante, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere. Spre seară vei fi vizitat de un prieten.


Vărsător: Situația financiară îți cam strică ziua, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat. Fii totuși atent la cheltuielile neprevăzute!


Pești: Treci printr-o perioadă în care vin oportunități din toate direcțiile. Problemele cu partenerul de viață te cam stresează, dar le veți rezolva împreună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Aprilie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 23 Aprilie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.3714 secunde