HOROSCOP

189
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1367874041.jpg
Berbec: S-ar putea să fiți dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform așteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajați. Pur și simplu, nu este o zi bună pentru afaceri.


Taur: Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxați mai mult. Sunteți tentat să cheltuiți prea mult în interes personal. Fiți prudent și cumpătat!


Gemeni: Aveți succes în afaceri și în activitățile desfășurate pentru cămin. Reușiți să faceți schimbări atât în casă, cât și în afaceri. Vă sfătuim să țineți seamă și de părerile unui bărbat mai în vârstă.


Rac: Sunteți hotărât să faceți o schimbare în relațiile sentimentale. După-amiază vă simțiți foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflați în centrul atenției. Lăsați-i și pe ceilalți să vorbească!


Leu: Ar fi bine să nu vă planificați treburi impor-tante pentru astăzi, pentru că este puțin probabil să vă puteți respecta programul. Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă și pentru un membru mai tânăr al familiei.


Fecioară: Aveți ocazia să dați sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteți îndeplini dorința de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic.


Balanță: Aveți tendința să vă dedicați total muncii și să neglijați relațiile sentimentale. Va sfătuim să acordați mai multă atenție familiei. După-amiază, vi se propune să intrați într-o afacere. 


Scorpion: Sunteți decis să terminați o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteți beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportați sfaturile insistente. Aveți grijă să nu se ajungă la ceartă


Săgetător: Aveți șanse mari să rezolvați proble-me legate de cămin. Partenerul de viață vă ajută. După-amiază, s-ar putea să întâmpinați probleme de natură birocratică. 


Capricorn: Sunteți puțin descurajat de numărul problemelor pe care le aveți de rezolvat. Cu calm și răbdare, veți reuși. Aveți șanse să faceți schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viață.


Vărsător: Aveți succes în toate activitățile casnice. Primiți o sumă importantă de pe urma unei afaceri și vă faceți planuri de viitor împreu-nă cu partenerul de viață. Vă sfătuim să nu începeți decât ceea ce sunteți sigur că puteți termina.


Pești: Reușiți să faceți schimbări radicale în viața dumneavoastră, mai ales în privința relațiilor sentimentale. Faceți cunoștință cu mai multe persoane importante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Mai 2013
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Fun : Maria are fantezii sexuale
Joi, 02 Mai 2013
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 02 Mai 2013
Stire din Fun : Parola de la Facebook
Pagina a fost generata in 0.3463 secunde