HOROSCOP

169
HOROSCOP - horoscp1344543388-1372472786.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață, o rudă din altă localitate vă dă o veste cu care vă indispune. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie lungă.

Taur: Dimineață primiți vești bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vă vină în vizită. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.

Gemeni: Aveți de rezolvat o mulțime de probleme și s-ar putea să nu fiți prea bine dispus. Nu vă asumați riscuri! Șansele de reușită sunt minime.

Rac: Dimineață s-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociați cu el într-o afa-cere promițătoare.

Leu: S-ar putea să plecați într-o delegație. Nu sunteți prea bine dispus și aveți tendința să exagerați. Vă sfătuim să nu vă susțineți părerile cu încăpățânare și, în general, să evitați discuțiile în contradictoriu.

Fecioară: Dimineață sunteți nervos din cauza neînțelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii și cu rudele, pentru că riscați să le stricați buna dispoziție cu starea dumnea-voastră de nervozitate.

Balanță: Nu sunteți mulțumit de nimic și țineți neapărat să schimbați ceva în viața dumneavoastră. S-ar putea să nu reușiți să obțineți un împrumut după care ați alergat în ultimele zile.

Scorpion: Se pare că sunteți nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeți răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveți nevoie.

Săgetător: Dacă doriți să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Astăzi șansa nu vă surâde. Ar fi bine să nu riscați dacă vreți să nu ieșiți în pagubă.

Capricorn: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să fiți prudent, mai ales în activitățile comerciale, pentru că riscați să comiteți o ilegalitate fără să vă dați seama.

Vărsător: Vă sfătuim să fiți atent la cheltuieli, ca să nu ajungeți la discuții cu partenerul de viață. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mer-geți împreună la cumpărături.

Pești: Se pare că sunteți nervos din cauza unor mici probleme financiare. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul în tot ce faceți. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 11 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.8938 secunde