HOROSCOP

181

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să aveți probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate și a stării de tensiune în care vă aflați. Ar fi bine să reduceți ritmul de muncă și să vă dozați efortul.

Taur: Deveniți irascibil din cauza surmenajului. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită efort și putere de concentrare. Puteți să vă ocu-pați de probleme casnice.

Gemeni: În cursul dimineții sunteți puțin cam agi-tat și nu reușiți să vă controlați impulsivitatea. Riscați să provocați discuții aprinse. Vă sfătuim să vă dedicați activităților de rutină.

Rac: S-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu o persoană tânără și să spuneți cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație.

Leu: Deși treceți printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reușiți să rămâneți optimist și încercați să vă mobilizați partenerii de afaceri. Sunteți predispus la accidente.

Fecioară: În prima parte a zilei, sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința de a contrazice pe toată lumea. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție familiei și, mai ales, partenerului de viață.

Balanță: V-ați propus să faceți ceva folositor pentru casă. Puteți să vă bazați pe intuiție. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveți mici pro-bleme de sănătate, trecătoare.

Scorpion: Se pare că deveniți irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să stricați relațiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață.

Săgetător: Vă sfătuim să fiți foarte atent în activitatea profesională, pentru a evita întârzierile și greșelile, care vă pot atrage reproșuri din partea șefilor.

Capricorn: Se anunță o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Se pare că aveți opinii diferite în ceea ce privește o investiție importantă.

Vărsător: Se pare că nu sunteți în apele dumneavoastră. Vă sfătuim să nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia.

Pești: După-amiază primiți o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 10 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6748 secunde