Horoscop

172

Articole recomandate

Berbec: Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. 

Taur: Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu. 

Gemeni: O rudă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitați să vă asociați cu un prieten!

Rac: O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere.

Leu: Aveți un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă, care vă poa-te ajuta mult pe plan profesional.

Fecioară: Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necă-sătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei.

Balanță: Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere și ați și început să puneți detaliile la punct.

Scorpion: Dimineață nu aveți chef de nimic și vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflați că urmează să primiți o sumă importantă. 

Săgetător: Dacă intenționați să vă cumpărați o casă, azi aveți șanse reale. Sunteți foarte hotărât, dar vă recomandăm să nu vă grăbiți, pentru că puteți să greșiți.

Capricorn: Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacitățile intelectuale și vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitați speculațiile.

Vărsător: Aflați o veste care s-ar putea să vă schimbe concepția despre acumulările materiale. Este posibil ca șocul acestei vești să vă facă mai sensibil.

Pești: Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană deosebită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Iulie 2013
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9751 secunde