HOROSCOP

204
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1375823085.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu ezitați să încheiați contracte sau să semnați acte oficiale! Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și aveți succes în afaceri. Aveți ocazia să luați hotărâri bune pentru cămin.

Taur: Aveți succes în afaceri și spor la tot ce faceți în gospodărie. Prietenii și familia vă susțin, deși s-ar putea să aibă păreri diferite.

Gemeni: Vă sfătuim să nu călătoriți și să evitați întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiți în cea mai bună formă. Cei din jur nu sunt dispuși să vă accepte ideile și nu este exclus să suferiți o dezamăgire din partea unor persoane apropiate.

Rac: Vă recomandăm să acordați mai multă atenție problemelor ce țin de familie și de cămin. S-ar putea ca planurile de îmbunătățire a situației financiare să nu fie realiste.

Leu: Dimineață s-ar putea să primiți o sumă considerabilă de la o femeie mai în vârstă din familie. Puteți să începeți o curățenie generală, lucrări de reparații etc.

Fecioară: Sunteți preocupat să rezolvați problemele casei. S-ar putea să faceți rost de bani pentru a cumpăra aparatură electrocasnică nouă.

Balanță: Deși se pare că aveți multe de rezolvat, vă recomandăm să vă odih-niți și să vă menajați sănătatea. Împreună cu partenerul de viață, doriți să faceți schimbări în cămin.

Scorpion: Dimineață aflați că vi se anulează o delegație. Vă sfătuim să nu vă enervați. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor.

Săgetător: Puteți avea succes în activități casnice. Dimineață câștigați o sumă importantă de pe urma unei afaceri și începeți să vă faceți planuri de viitor.

Capricorn: Dacă doriți să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Este o zi bună pentru reamenajări, mutat sau schimbat mobilă, zugrăvit etc.

Vărsător: Sunteți original și vă hotărâți brusc să schimbați ceva prin casă. Pentru aceasta, sunteți nevoit să faceți câteva drumuri scurte.

Pești: S-ar putea să nu fiți prea comunicativ. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și pe cele de natură sentimentală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 August 2013
Stire din Fun : Poftă de mâncare sau de… sex
Miercuri, 07 August 2013
Stire din Fun : Cu soția la vânătoare
Marţi, 06 August 2013
Stire din Fun : În cuibar
Marţi, 06 August 2013
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 05 August 2013
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 05 August 2013
Stire din Fun : Promoție la aspirator
Pagina a fost generata in 1.4588 secunde