HOROSCOP

184

Articole recomandate

Berbec: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună.

Taur: Ar fi bine să nu vă faceți un program strict, pentru că veți fi nevoit să-l schimbați de câteva ori pe parcursul zilei. Faceți mai multe drumuri scurte în interesul familiei.

Gemeni: În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. Vă sfătuim să lăsați afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgențe, altfel riscați să luați decizii greșite, cu consecințe grave.

Rac: În prima parte a zilei nu vă reușește mai nimic și simțiți că vă irosiți energia. Prietenii și familia vă înțeleg și vă ajută.

Leu: Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimi-neții primiți o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie.

Fecioară: Astăzi nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii!

Balanță: Grijile pe care vi le faceți nu sunt justificate. Aveți șanse reale de reușită, atât pe plan social, cât și sentimental.

Scorpion: Sunteți cam confuz și s-ar putea să nu-i înțelegeți corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

Săgetător: Nu sunteți în formă și nu vă simțiți în stare să terminați o lucrare importantă. Vă recomandăm să nu vă asumați noi responsa-bilități, pentru că riscați să vă irosiți energia.

Capricorn: În prima parte a zilei, o cunoștință vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veți avea de câștigat și dumneavoastră pe plan financiar.

Vărsător: O rudă mai în vârstă vă ajută să luați o decizie importantă în privința relațiilor sentimentale. Simțul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sprijinul familiei.

Pești: Se pare că traversați o perioadă în care lipsa banilor vă neliniștește. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinați dificultăți la locul de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 08 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 02 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4094 secunde