HOROSCOP

233
HOROSCOP - horoscopeastrologyzodiaccoletteb-1376950734.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să mergeți în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfa-turi utile într-o problemă senti-mentală.

Taur: Nu este o zi fa-vorabilă călătoriilor de afaceri sau investițiilor. Apatia și absența simțului practic vă pot conduce la deziluzii și la eșecuri. Vorbiți mai clar, ca să nu fiți înțeles greșit!

Gemeni: O rudă apro-piată vă cere un împru-mut. Vă sfătuim să o ajutați, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate.

Rac: Este o zi favo-rabilă studiului. Comuni-cați mai ușor cu cei din jur și puteți câștiga bine din tranzacții comerciale. Aveți ocazia să plecați într-o călătorie în in-

teres personal, ceea ce ar pu-tea trezi gelozia persoanei iubite.

Leu: Nervozitatea v-ar putea pune în situații neplăcute, mai ales în cămin. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să terminați ce ați început.

Fecioară: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Sunteți mai sensibil decât de obicei și aveți tendința să exagerați.

Balanță: Sunteți plin de energie și idei. Sunteți apreciat în societate. Din cauza entuziasmului, riscați să depășiți anumite limite. Nu provocați dis-cuții în contradictoriu!

Scorpion: Aveți ocazia să obțineți cu ușurință mici câștiguri financiare, dar vă recomandăm să fiți prudent și să evitați speculațiile. După-amiază este posibil să vă con-fruntați cu probleme sentimen-tale, dacă refuzați să mergeți la o petrecere.

Săgetător: Sunt favo-rizate întâlnirile de afaceri și relațiile cu cei apropiați. Dimi-neață vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult și sunteți plăcut impresionat.

Capricorn: S-ar putea să aveți mici dificultăți în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteți să detensionați atmosfera cu o vorbă bună.

Vărsător: O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certați cu partenerul de viață. Vă reco-mandăm să vă calmați, pentru că puteți avea reacții necon-trolate.

Pești: Problemele sentimentale cu care vă confruntați ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercați să vă descurcați singur. Apelați la prieteni!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 09 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 08 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 02 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.7304 secunde