HOROSCOP

232
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1378760870.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți parte de un succes neașteptat pe plan social și financiar. Nu pierdeți momentul favorabil, dar nici nu forțați nota! După-amiază plecați într-o deplasare neplanificată.

Taur: După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteți plăcut surprins de suc-cese nesperate în domeniul financiar și pe planul relațiilor sentimentale. Ideile dumneavoastră ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă.

Gemeni: În prima parte a zilei vă ocupați de rezolvarea unei probleme finan-ciare de care depinde reușita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în afara localității.

Rac: Începeți să vă redresați financiar. Se pare că primiți o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moștenire neașteptată.

Leu: În cursul dimineții luați o hotărâre, în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate și ar fi bine să acceptați fără nicio ezitare.

Fecioară: Sunteți anunțat că mâine veți pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteți fi optimist: călătoria va determina schimbări benefice în relațiile sentimentale.

Balanță: Puteți aborda probleme importante din domeniul afacerilor și sunteți capabil să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveți ocazia să rezolvați pro-bleme financiare.

Scorpion: Sunteți foarte activ și sociabil, ceea ce favorizează relațiile de cola-borare. Se pare că aveți probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic.

Săgetător: Se anunță un succes remarcabil într-o afacere, însoțit de un câștig substanțial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare.

Capricorn: Sunt favorizate relațiile de colaborare. Toate activitățile începute azi au mari șanse de reușită. Aveți succes în afaceri și puteți rezolva problemele financiare ale familiei.

Vărsător: Au loc schimbări benefice în viată dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât și social. Metodele pe care le aplicați, deși nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniți obiectivele.

Pești: S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-ați propus. Decât să regretați mai târziu, mai bine rugați un prieten să vă împru-mute!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3557 secunde