HOROSCOP

220
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1379540347.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață vă treziți obosit și nervos. Încercați să vă controlați agresivitatea, pentru că riscați să declanșați un conflict! Vă sfătuim să nu faceți vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă.

Taur: Dimineață sunteți irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să reduceți programul de muncă. În ritmul acesta, riscați să vă îmbolnăviți.

Gemeni: Plecați într-o călătorie foarte impor-tantă, care vă poate aduce câștiguri serioase. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu ridicați tonul la o persoană mai în vârstă.

Rac: Aveți mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reușiți să faceți rost de bani. Păstrați-vă calmul și odihniți-vă mai mult! Sunteți predispus la probleme de sănătate.

Leu: Dimineață aveți dificultăți de comunicare și sunteți neinspirat. S-ar putea să deveniți agitat și nervos. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călătoriile.

Fecioară: Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați.

Vă sfătuim să nu vă susțineți părerile cu încăpățânare și să evitați discuțiile în contradictoriu.

Balanță: Fiți atent pe ce dați banii! S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceți. Ca să evitați o ceartă, vă sfătuim să mergeți împreună la cumpărături.

Scorpion: Este posibil să primiți o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceas-ta vă indispune și vă obligă să vă schimbați programul. Plecați într-o călătorie neprevăzută.

Săgetător: Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc astăzi, pentru că sunteți nervos și s-ar putea să mizați greșit. Nu călătoriți cu mașina! Sunteți predispus la accidente.

Capricorn: Aveți de rezolvat o mulțime de probleme, pe care le-ați tot amânat. Aveți tendința să în-cepeți mai multe treburi deo-dată.

Vă sfătuim să vă organizați cât mai riguros. La nevoie, nu ezitați să cereți ajutor celor din familie!

Vărsător: Vă recomandăm să fiți deosebit de prudent astăzi, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă suprasolicitați!

Pești: La serviciu, sunteți indispus în urma unei discuții cu șeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizați nemulțumirea. Vă recomandăm să vă menajați sănătatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Fun : Care este cel mai rapid lucru din lume
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Fun : Jurnalul unei tinere blonde
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Fun : Dragoste și sex pe promisiuni
Pagina a fost generata in 0.3953 secunde