HOROSCOP

218
HOROSCOP - zodiac-1380083179.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să fiți acuzat de colegi că nu sunteți consecvent. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că astăzi aveți tendința să fiți impulsiv.

Taur: Dimineață s-ar putea să aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit grav. Vă implicați și, astfel, faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificați sentimentele contra-dictorii.

Gemeni: Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbați planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutați cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzați.

Rac: Sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitați. 

Leu: S-ar putea să înregistrați un eșec în afaceri sau să pierdeți o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să aveți probleme cu colegii de serviciu și cu persoana iubită.

Fecioara: Șefii vă reproșează că nu acor-dați destulă atenție sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil că atmosfera ten-sionată din ultimele zile să se accentueze.

Balanță: Dimineață este posibil să apară evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectați programul. Nu este momentul să intrați în afaceri.

Scorpion: Nu este ex-clus să pierdeți o afacere avantajoasă pentru că întârziați la o întâlnire importantă. Nu vă enervați! Sunteți predispus la accidente vasculare.

Săgetător: Dimineață este posibil să primiți o veste neplăcută de la o rudă apropiată și să vă schimbați complet programul zilei. Sunteți nevoit să faceți cheltuieli care vă depășesc bugetul. Nu ezitați să apelați la prieteni!

Capricorn: Un eșec în afaceri vă face să deve-niți irascibil. Vă sfătuim să nu vă revărsați nervii acasă. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

Vărsător: S-ar putea să înțelegeți greșit acțiu-nile unui partener de afaceri și să vă certați cu el. Vă sfătuim să discutați calm și să analizați îm-preună toate problemele, pentru că altfel riscați să rupeți relațiile.

Pești: Vă sfătuim să amânați plecarea într-o călătorie. Este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflați că o rudă a avut un accident și să faceți câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : Blonda în doliu: deznădejde și durere
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : Cum se ajută vecinele între ele
Pagina a fost generata in 1.2936 secunde