HOROSCOP

199

Articole recomandate

Berbec: Capacitatea creativă deosebită vă îndeamnă să începeți o acti-vitate nouă. Puteți avea succes pe plan intelectual și sentimental. Parcurgeți o perioadă favorabilă exprimării artistice.

Taur: Vă recomandăm să fiți prudent în tot ce faceți. Ar fi bine să nu promiteți nimic, dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt.

Gemeni: Pot interveni schimbări importante, care vă oferă o mulțime de satisfacții. Activitatea intelectuală intensă și creativitatea ieșită din comun vă ajută să aveți succes pe plan social.

Rac: Înclinațiile artistice vă ajută să vă afirmați în societate. Nu este exclus să faceți cunoștință cu o persoană importantă, dispusă să vă sprijine.

Leu: Se pare că nu aveți niciun moment de răgaz. Sunteți foarte ocupat, dar grație imaginației și ingeniozității de care dați dovadă, reușiți să realizați tot ce v-ați propus.

Fecioară: Aveți noroc și sunt șanse să depășiți cu ușurință orice dificultate. Este o zi foarte bună pentru examene, lucrări artistice și proiecte. Relațiile sentimentale sunt foarte bune.

Balanță: Sunteți hotărât să porniți o afacere, dar nu vă ajung banii. Dacă vă puneți la lucru imaginația și creativitatea, aveți șanse să obțineți suma necesară.

Scorpion: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă afirmați pe plan social. Dați dovadă de sensibilitate și vă simțiți foarte bine în com-pania prietenilor și a persoanei iubite.

Săgetător: Dimineață sunteți cam visător și este posibil să neglijați probleme importante. Vă sfătuim să nu începeți activități noi, pentru că există riscul să luați decizii neinspirate.

Capricorn: Cei din jur va apreciază creativitatea. Ar fi bine să o folosiți pentru a vă rezolva problemele de serviciu și de afaceri. Vă recomandăm să țineți seama de sfaturile unei rude, mai ales în chestiuni financiare.

Vărsător: Nu prea sunteți comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Vă sfătuim să evitați riscurile, pentru că s-ar putea să nu mizați corect.

Pești: Aveți succes în activități casnice, dar și în societate.

Partenerul de viață și colegii vă apreciază ideile. Aveți o deosebită capacitate de comu-nicare și rezolvați cu ușurință toate problemele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4048 secunde