HOROSCOP

238

Articole recomandate

Berbec: Dimineață, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri și veți avea de câștigat dacă nu îl refuzați. Vă recomandăm să evitați orice fel de speculații.

Taur: Nu refuzați ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experiență vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relațiile sentimentale.

Gemeni: Dimineață este posibil să aveți mici dificultăți pe plan sentimental, dar le puteți rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteți dezamorsa o discuție pornită din nimic.

Rac: Se pare că intuiția nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniți-vă mai mult și căutați să vă destindeți!

Leu: După-amiază primiți o importantă sumă de bani. Este posibil să aveți discuții cu partenerul de viață, referitoare la destinația banilor. Nu neglijați investițiile pentru casă!

Fecioara: Dimineață aflați că o cunoștință s-a îmbol-năvit grav. Vă implicați și, astfel, faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii.

Balanță: Sosirea unor musafiri din altă locali-tate vă obligă să vă schimbați planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutați cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzați.

Scorpion: Aveți suc-ces în activitățile des-fășurate în cămin, dar și în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeți mai multe activități simultan, pentru că riscați să nu finalizați nimic.

Săgetător: Intenționați să începeți o activitate nouă, dar vă lipsește simțul practic. Vă recomandăm să mai așteptați. S-ar putea să aveți mici probleme de sănătate.

Capricorn: Dimineață sunteți foarte sensibil și nu sunteți mulțumit de nimic. Încercați să depășiți această stare, pentru că poate să vă afecteze relațiile cu familia și prietenii!

Vărsător: Vă sfătuim să nu faceți investiții, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relațiile sentimentale trec prin-tr-o perioadă favorabilă. Ar fi bine să petreceți după-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.

Pești: Nu este momentul să vă asumați noi responsabilități. După-amiază sunteți invitat la o petrecere unde vă simțiți foarte bine alături de partenerul de viață și de prieteni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.9472 secunde