HOROSCOP

240
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1382912924.jpg

Articole recomandate

Berbec: În cursul dimineții primiți bani din-tr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare.

Taur: Sunteți hotărât să începeți o nouă etapă în viața dumneavoastră socială și profesională. Azi sunt favo-rizate comunicarea, relațiile cu persoanele tinere și călătoriile.

Gemeni: Zi bună pentru a începe noi activi-tăți și pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât vă permite bugetul familiei.

Rac: Capacitatea de comunicare este excelență și vă ajută să vă afirmați în societate. Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute

Leu: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteți obține beneficiile materiale scontate, dacă evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare.

Fecioara: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață.

Balanță: Aveți re-zultate deosebite pe plan social și afaceri. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoana iubită.

Scorpion: Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor.

Săgetător: Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezol-varea problemelor sentimentale care vă frământă.

Capricorn: Zi favo-rabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale.

Vărsător: Partenerul de viață vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiaza împreună.

Pești: Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 24 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5041 secunde