HOROSCOP

236
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1386507529.jpg

Articole recomandate

Berbec: Fluctuațiile tale de dispoziție sunt îngrijorătoare pentru cei din jur și ar trebui să fie chiar și pentru tine un semn de întrebare. Nu ai motive reale să îți schimbi dispoziția.

Taur: Petreci mult timp în jurul unor persoane care sunt obișnuite să cheltuie mulți bani. Tu nu dispui de resursele lor, ba din contră, bugetul tot mai subțiat.

Gemeni: Ai nevoie de liniște pentru a-ți pune la punct planurile de viitor, însă liniștea se lasă așteptată astăzi. Porți tot felul de discuții în contradictoriu cu persoana iubită.

Rac: Colaborarea cu cei din jur este deficitară și din acest motiv nicio acti-vitate de grup nu se desfășoară cum ar trebui. Ți se pare că tu ești singurul care muncește în timp ce cei din jur preferă să îți dea sfaturi.

Leu: Un anturaj pe care l-ai ocolit din diverse motive se dovedește a fi extrem de amabil cu tine și te simți tentat să li te alături celor de acolo pentru că pare că ai multe de învățat.

Fecioară: Atmosfera din cuplu este destul de tensionată și atunci familia încearcă pe cât posibil să îți dea sfaturi ce ar putea avea efecte pozitive asupra relației. Să ai în vedere și părerea unor oameni ce au mai multă experiență decât tine

Balanță: Trebuie să îți dozezi eforturile și gradul de implicare în unele aspecte care nu te privesc. Orice problemă a celor din familie o transformi într-o problemă personală și îi cauți soluții.

Scorpion: Te grăbești să îți pui sufletul pe tavă în fața unor necunoscuți și din acest motiv multe dintre lucrurile pe care le spui sunt motiv de glumă pentru cei din jur.

Săgetător: Ești precaut cu economiile tale, iar când vezi că o rudă vrea să pro-fite de banii strânși de tine parcă nu îți mai poți controla vorbele. Îi reproșezi comportamentul extrem de egoist.

Capricorn: Risipa de energie pe care o faci astăzi o vei resimți cu siguranță destul de acut la începutul săptămânii, așa că fii un pic mai prudent.

Vărsător: Nici nu mai știi de când nu te-ai mai simțit în largul tău ca astăzi și tocmai din acest motiv îți propui să oferi mai multă atenție ieșirilor în aer liber. Până la urmă trebuie să ai și tu câteva ore de relaxare.

Pești: Te îngrijorează starea de sănătate a unei persoane apropriate și de aceea te informezi cu privire la analizele ce trebuie făcute pentru evaluarea stării de sănătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5835 secunde