HOROSCOP

236
HOROSCOP - astrologyjaipur1332093908-1391373610.jpg

Articole recomandate

Berbec: Invidia nu este o emoție plăcută și imediat ce pune stăpânire pe tine îți întunecă gândirea. Nu este de mirare că ești pus pe criticat tot ce fac alții din jur pentru că tu momentan ești neputincios. 
Taur: Sentimentele pe care le ai față de o persoană sunt puternice, doar că tu nu prea știi cum să le ascunzi ori să le exprimi. În acest context te macini în interior și nu îți găsești nicicum liniștea. 
Gemeni: Este posibilă o răsturnare de situație în ceea ce privește o sumă de bani. Fie că trebuie să o înapoiezi mai repede decât ai stabilit, fie că trebuie să achiți o datorie, situația nu îți convine deloc. 
Rac: Îți verși supărarea pe o persoană nevinovată și astfel strici o relație consolidată în timp. Stăpânirea de sine pe care o ai de obicei este compro-misă în momentul în care afli vești de la locul de muncă.
Leu: Ai nevoie de liniște și singurătate, dorințe care nu îți sunt respectate. Toată lumea vrea să discute cu tine într-un moment în care energia ta vitală este extrem de scăzută. 
Fecioară: Anturajul îți oferă posibilitatea să îți descoperi o serie de abilități pe care nu credeai că le ai. Acum că ai văzut de ce fapte mari ești capabil, te duci și acasă pentru a le povesti celor dragi faptele mărețe.
Balanță: Te pregătești pentru un eveniment pentru că vrei să faci o figură frumoasă. Pregătești un discurs, îți analizezi ținuta și remarci că ai nevoie de ceva mai multă atitudine pozitivă. 
Scorpion: Interdicțiile care ți se pun par de-a dreptul inumane, de aceea nu contenești să te plângi în toate părțile. Când constați că cei din jur nu îți dau dreptate, te superi peste măsură.
Săgetător:Succesul îți face cu ochiul, dar deocamdată. La nivel ideal pari plin de intenții bune, însă dacă vei privi cu mai multă atenție, ești destul de superficial. 
Capricorn: Îți permiți să dai sfaturi care nu ți-au fost cerute, iar reacția celor din jur nu este chiar una prietenoasă. Ar fi cazul să te preocupe mai mult propriile probleme.
Vărsător: Ești prins într-un joc sentimental destul de periculos pentru că te lași prins în mreje de o persoană care nu este chiar sinceră. Fii mai atent la gesturile și vorbele sale, și vei observa că ceea ce spune nu este susținut de fapte.
Pești: Apare posibilitatea unei schimbări de domiciliu sau poate chiar a achiziționării unui imobil, însă oricum ar fi cei din familie privesc cu destulă suspiciune decizia ta. Ai ținut secret planurile tale, așa că reacția lor de astăzi este legitimă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4813 secunde