HOROSCOP

199
HOROSCOP - horoscop-1394367942.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă domină o serie de sentimente contradictorii, iar situația financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. 
Taur: S-ar putea să fiți încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânați orice decizie în privința investițiilor. 
Gemeni: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că nu aveți prea multe șanse de reușită. 
Rac: Neînțelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptați fără ezitări o ieșire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exagerați pozând în victimă. S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană care vă cucerește imediat. 
Leu: Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulțumirea partenerului de viață. Se pare că nu reușiți să-i explicați situația suficient de convingător. 
Fecioară: La serviciu, s-ar putea să fiți agitat din cauza unei decizii a șefului. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea, altfel riscați să vă complicați situația. Discutați calm cu persoana iubită, ca să nu dați ocazia unor certuri. 
Balanță: Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlați pornirile impulsive, puteți avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani. 
Scorpion: Dimineață s-ar putea să fiți cu capul în nori și să neglijați problemele importante. Vă recomandăm să nu începeți activități noi. Ar fi bine să vă gândiți cu mai multă seriozitate la ce vă propuneți să realizați. 
Săgetător: În prima parte a zilei, s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebați-vă dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur! Ar fi bine să fiți mai prudent, ca să nu declanșați un scandal. 
Capricorn: Plecați într-o călătorie în care cheltuiți cam mult, dar puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental. S-ar putea să vă simțiți foarte bine într-un grup, deși nu v-ați fi așteptat. 
Vărsător: Sunteți dezamăgit de o persoană în care ați avut mare încredere. Nu este sfârșitul lumii! Aveți și prieteni adevărați. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă. 
Pești: Dimineață, sunteți confuz și riscați să aveți probleme atât pe plan social, cât și financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupați astăzi de afaceri. Relațiile sentimentale merg bine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 06 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.592 secunde