HOROSCOP

569
HOROSCOP - horoscop-1396442033.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți mai multă încredere în cei din jur și sunteți optimist. Vă sfătuim să nu neglijați problemele celor apropiați. Altfel, riscați să vi se reproșeze că sunteți indiferent.
Taur: Astăzi aveți sen-timentul că trebuie să schimbați ceva în relațiile cu cei din jur. Faceți cunoștință cu o persoană atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere.
Gemeni: Dimineață aveți tendința de a vă aventura în mai multe activități deodată. Este o zi bună pentru câștiguri financiare ușoare, dar este indicat să evitați speculațiile.
Rac: Pe plan financiar, treceți printr-o perioadă nu tocmai bună și sunteți preocupat să găsiți noi surse de venituri. Spiritul de aventură și îndrăzneală vă îndeamnă să vă asumați prea multe riscuri. Vă sfătuim să fiți mai prudent și să respectați legile.
Leu: S-ar putea să aveți musafiri din altă localitate sau să fiți invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.
Fecioară: Vă recomandăm să evitați călătoriile de afaceri și investițiile. Nu aveți chef de nimic și vă lipsește simțul practic. Nu evitați comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit!
Balanță: O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să nu vă eschivați, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate.
Scorpion: Aveți succes la studii și puteți comunica mai ușor cu cei din jur. Puteți să faceți tranzacții avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecați în-tr-o călătorie în interes personal, ceea ce stârnește gelozia per-soanei iubite.
Săgetător: Aveți o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situație neplăcută acasă. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă concentrați la ce aveți de terminat. 
Capricorn: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteți foarte sensibil și aveți tendința de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperați orgoliul. 
Vărsător: Începeți ziua plin de energie și idei. Aprecierile de care vă bucurați în societate ar putea fi umbrite de reapariția unei probleme sentimentale pe care nu ați rezolvat-o la timpul ei.
Pești: Aveți șansa să obțineți ușor mici câștiguri, dar vă recomandăm să fiți prudent. Feriți-vă de speculații! După-amiază este posibil să vă confruntați cu o problemă sentimentală, dacă refuzați să mergeți la o petrecere.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.282 secunde