HOROSCOP

206
HOROSCOP - horoscop3-1401372084.jpg

Articole recomandate

Berbec: La capitolul bani de buzunar stai foarte bine, poate mai bine ca niciodată. Ar fi bine să te pui serios pe economisit pentru zile negre.

Taur: Nu mai reziști și îți supui partenerul de viață la testul adevărului. Tu deja știi că el va încerca să se scuze, dar încă mai speri să afli detalii noi despre el.

Gemeni: Fără griji și fără bani erai în tinerețe, acum lucrurile stau exact invers. Încearcă să conștientizezi că ai multe responsabilități.

Rac: Nu te mai da zmeu și încearcă să accepți și părerile celor din jur pentru că acesta este un mod foarte bun de a te dezvolta. Nu mai fi limitat!

Leu: Atenție mare la cuvintele cu care te adresezi unei persoane dragi. S-ar putea ca mesajul pe care încerci să-l transmiți să fie înțeles greșit.

Fecioară: Totul merge ca pe roate în plan sentimental, dar la locul de muncă au început tensiunile. Pentru a înregistra un progres remarcabil trebuie să muncești mai mult.

Balanță: Decizia pe care o vei lua în prima parte a zilei îți va da toate planurile peste cap. Trebuie să reușești să te aduni și doar așa vei ajunge cu bine acolo unde ți-ai propus.

Scorpion: Ai mare grijă la tentațiile culinare, pentru că s-ar putea să ai ceva probleme cu sănătatea. Stresul din ultima perioadă își cam spune cuvântul.

Săgetător: O persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp îți propune să ieșiți să luați masa împreună. Este foarte important să înveți ceva din întâlnirea asta.

Capricorn: Încerci să îți construiești agenda zilei, dar planurile tale sunt date peste cap de o propunere venită din partea persoanei iubite. Va fi cea mai frumoasă zi.

Vărsător: Ai toate motivele să fii fericit azi, pentru că o veste importantă este pe cale să îți însenineze ziua.

Pești: Profită din plin de toate momentele frumoase alături de cei dragi, pentru că în curând vei pleca din oraș pentru o perioadă mai lungă de timp și le vei simți lipsa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 26 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 24 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 22 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 20 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 19 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 17 Mai 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3982 secunde