HOROSCOP

245
1
HOROSCOP - horoscop2-1401710934.jpg

Articole recomandate

Berbec: Câteva momente pline de tensiune te vor pune pe gânduri și te vei întreba pe ce drum o va lua în viitorul apropiat relația voastră. Cam târziu pentru regrete.

Taur: Nu încerca să dai vina pe cei din anturaj pentru nereușitele tale. Asumă-ți greșelile, dar nu te pedepsi. Nimeni nu este fără cusur.

Gemeni: Faci tot posibilul să îi intri în grații, dar degeaba. Acest lucru te întristează și te face să crezi că ghinionul este de partea ta. Ce ar fi dacă nu ai mai aștepta să cadă norocul din cer? Ia atitudine!

Rac: Te stresezi mult prea mult pentru lucruri inutile și omiți aspectele cu adevărat importante. Nu uita că în viață trebuie să găsești echilibrul dacă vrei să fii fericit.

Leu: Programul de lucru din ultima perioadă te-a cam suprasolicitat, dar tu chiar nu te plângi. În fond lucrezi pentru tine și pentru afacerea ta. Nu ai motive de văicăreală.

Fecioară: Dacă te-ai trezit prost dispus nu înseamnă că cei din jur trebuie să îți suporte ție crizele de personalitate. Ar fi indicat să îți temperezi comportamentul impulsiv.

Balanță: Un gest mai puțin plăcut și toată strădania ta din ultimul timp s-a dus de râpă. Încearcă să faci diferența între șefi și colegi și să-i tratezi pe fiecare ca atare.

Scorpion: Ai nevoie de multe sfaturi pentru că pregătirea ta în domeniul în care vrei să lucrezi este nulă. Dacă ți-ai deschide mintea mai mult ai vedea că nimic nu este imposibil.

Săgetător: Astăzi, te afli de partea cealaltă a baricadei și tinzi să iei apărarea unor persoane pe care altă dată le cam criticai. Acest lucru ridică semne de întrebare printre colegi.

Capricorn: Un răspuns la o întrebare adresată cu mult timp în urmă este scânteia de care ai nevoie pentru proiectul la care lucrezi. Încetul cu încetul lucrurile revin la normal și te poți bucura de realizările la care ai visat mereu.

Vărsător: Nu te-ai fi așteptat ca tocmai acea persoană timidă și lipsită de curaj să sară în apărarea ta în conflictul care izbucnește azi la locul de muncă. Când ai dreptate nimeni nu-ți stă în cale.

Pești: Starea de nervozitate care te caracterizează astăzi este o bilă neagră în relația cu șefii. Ar fi bine să te calmezi înainte să ți se atragă atenția asupra acestui lucru.

Comentează știrea

browse around this site
17 iunie 2014
browse around this site

fake hermes handbag Stiri Fun : HOROSCOP | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online browse around this site http://www.lipinutragen.it/hermes/fake-hermes-wallet-ebay-3953.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Iunie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 03 Iunie 2014
Stire din Fun : Logica unui preot
Luni, 02 Iunie 2014
Stire din Fun : Când blondele devin mame
Luni, 02 Iunie 2014
Stire din Fun : Gest suprem, de ziua soției
Luni, 02 Iunie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 31 Mai 2014
Stire din Fun : Ce vrei tu și ce înțelege ea
Pagina a fost generata in 0.7011 secunde