HOROSCOP

175
HOROSCOP - horoscop3-1403272646.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te confrunți cu câteva probleme în viața de familie și pui acest lucru pe seama stresului de la locul de muncă. Nu încerca să cauți alte motive, nu vei găsi.

Taur: Te bucuri la primirea unei vești bune, dar nici prin gând nu îți trece că vei avea șansa de a-ți duce la bun sfârșit un plan la care de mult timp ai tot visat.

Gemeni: Certurile sunt la ordinea zilei în viața de cuplu, dar acest lucru nu te împiedică să îți faci planuri de viitor. O escapadă romantică este cheia succesului.

Rac: Perseverența te ajută să răzbești printre griji, stres și probleme. Nu renunți la planul tău pentru că intuiția îți spune că vei reuși fără probleme.

Leu: O sumă de bani pe care trebuie să o returnezi te face să te gândești serios la ce vrei să faci cu adevărat. Nu mai căuta motive să scapi de probleme, mai bine caută soluții.

Fecioară: Decizia pe care o vei lua azi îți va coordona o mare parte din acțiunile viitoare. Încerci din răsputeri să economisești bani, dar nu reușești.

Balanță: Te străduiești să îi mulțumești pe toți, dar ajungi la concluzia că acest lucru este doar un vis greu de atins. Te dai bătut în final.

Scorpion: Întâlnirile pe care ți le-ai programat astăzi sunt simple coincidențe, deși ai putea spune că destinul este în favoarea ta. Vei întâlni o persoană de care te vei atașa iremediabil.

Săgetător: Banii nu sunt o problemă pentru tine, deoarece ai idei bune pe care le-ai pus în practică, iar rezultatul se vede chiar în portofelul tău.

Capricorn: Ești un adevărat pedagog și toți din jurul tău caută la tine răspuns la întrebările lor. Vor găsi, mai ales că ești foarte sociabil și comunicativ.

Vărsător: Degeaba încerci să îi explici partenerului tău de viață că ai o carieră ce necesită implicare, el va crede că îl neglijezi. Nu mai încerca să îl convingi.

Pești: Cauți motive de răzbunare, dar ți se spune că nu ai ales cea mai bună soluție. Decizi să lași timpul să rezolve problemele pentru că tu nu mai ai forță să lupți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Iunie 2014
Stire din Fun : Propunere indecentă de la profa’
Sâmbătă, 21 Iunie 2014
Stire din Fun : Berea conține hormoni feminini
Sâmbătă, 21 Iunie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 20 Iunie 2014
Stire din Fun : Chinezu’, ca nimeni altul
Vineri, 20 Iunie 2014
Stire din Fun : Până și porcii s-au emancipat
Vineri, 20 Iunie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Iunie 2014
Stire din Fun : Ce este politica? Dar sexul?
Joi, 19 Iunie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5449 secunde