HOROSCOP

200
HOROSCOP - horoscop-1404387796.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nimic nu este greu de realizat dacă beneficiezi de sprijinul celor din familie. Și cum tu ești centrul universului pentru ei, totul va merge ca pe roate în acest sfârșit de săptămână.

Taur: Nimeni și nimic nu îți stă în cale. Un lucru este sigur. Cedezi tentațiilor și apoi încerci să găsești un vinovat. Nu trebuie să fii atât de critic cu tine.

Gemeni: Pentru tine, banii nu au fost și nu sunt nici în prezent o problemă. Dar ce faci când partenerul de viață se plânge că aceștia sunt prea puțini? Orice ai încerca să spui, stai liniștit, tu ești vinovatul numărul unu.

Rac: O greșeală recunoscută este pe jumătate iertată. Dar ce faci când nu ai curaj să îți asumi eroarea și te uiți în dreapta și în stânga după un vinovat? Răspunsul este simplu. Încearcă să iei viața în propriile mâini.

Leu: O problemă care apare în prima parte a zilei îți dă peste cap toate planurile și decizi cu greu cum va arăta programul tău. Mai ai de exersat la capitolul adaptare de moment.

Fecioară: Este ziua ta norocoasă. O persoană de care ai uitat complet revine în viața ta și vei avea parte de un nou început pe plan sentimental. Este un lucru la care visai de mult timp.

Balanță: În viața de zi cu zi ești apreciat pe toate planurile. Dar la evenimente speciale trebuie să faci tu ceva s-o dai în bară. Fii mai atent la atitudine: te cam trădează!

Scorpion: Dacă fericirea ar fi de cumpărat, cu siguranță ai investi cam tot. Ești trist, introvertit și nu ai chef de viață. Încearcă să socializezi mai mult, ai nevoie de comunicare.

Săgetător: Te simți epuizat din punct de vedere fizic și nu reușești să duci la bun sfârșit planurile zilei. Stresul cotidian și munca peste program sunt la ordinea zilei pentru tine.

Capricorn: Cheia unei relații fericite este la tine. Dacă ai lăsa deoparte orgoliul, ai vedea că lucrurile se vor îmbunătăți de la sine și vei avea parte de cele mai frumoase momente alături de partenerul de viață.

Vărsător: Vezi și auzi numai văicăreli de jur împrejur și te miri că nimeni nu face nimic pentru a schimba situația. Te pui în locul tuturor și le găsești tu soluțiile necesare.

Pești: Răbdarea îți va fi răsplătită azi. Era și cazul, mai ales că timpul alocat afacerii a expirat. Ești pe fugă în cea mai mare parte a zilei, dar reușești să obții finanțarea mult dorită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Iulie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 03 Iulie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 03 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.3438 secunde