HOROSCOP

168
HOROSCOP - horoscop3-1404736075.jpg

Articole recomandate

Berbec: Perfecțiunea nu te va face fericit. Trebuie să înțelegi că viața ta va merge mai departe la fel de frumos chiar dacă lucrurile nu merg mereu ca pe roate.

Taur: Încerci să ajungi la un nivel la care șefii tăi să fie mulțumiți de munca prestată de tine. Ideal ar fi să depui mai mult efort și astfel vei reuși să ajungi să fii mulțumit de tine.

Gemeni: Nu banii îți aduc fericirea ci liniștea interioară este cea care te va face să fii din nou bucuros. Încearcă să socializezi mai mult, pentru că în sens contrar te vei închide în propria lume.

Rac: În prima parte a zilei, veștile bune vor fi în prim plan. Nu contează cât de mult timp petreci alături de cel iubit, important este să fii lângă el când are cea mai mare ne-voie.

Leu: Momentele dificile care apar pe parcursul zilei vor face parte din plan. Nu te îngrijora, doar așa vei reuși să vezi care este drumul pe care trebuie să te îndrepți pentru ca viitorul tău să fie unul strălucit.

Fecioară: Încerci din răsputeri să te faci remarcat, dar există alte persoane care te eclipsează. În primă fază încearcă să eviți pe cât posibil persoanele care te descurajează.

Balanță: Nu încerca să iei apărarea unor persoane despre care știi cu siguranță că nu te vor ajuta atunci când și tu vei avea nevoie. Fii mai selectiv atunci când îți alegi prietenii.

Scorpion: Problemele personale sunt puse pe primul plan, dar nu uita că este la fel de importantă și activitatea de la locul de muncă, pe care tocmai l-ai neglijat.

Săgetător: Niciodată să nu spui niciodată. Ai planuri mari, intenții bune, dar îți lipsește determinarea. Nu ai idee ce să spui și ce să faci, dar continui să speri că va fi totul bine și vei ajunge la un consens.

Capricorn: O călătorie în scop personal te convinge că singurătatea este cel mai mare dușman. Stai mai mult printre prieteni, ieși din casă, distrează-te! Ai toată viața înainte.

Vărsător: O durere de cap te face să eviți ieșirile cu prietenii. Spre seară totul se va rezolva. Încercarea ta de a reuși într-o afacere personală eșuează.

Pești: Îți va fi destul de greu să îi convingi pe cei din familie că timpul petrecut cu prietenii te ajută să te relaxezi. Ei ar vrea să te vadă mai mult pe acasă. În timp, se vor obișnui cu noile tale obiceiuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Fun : Ca după Bac…
Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Fun : Examen canto  la Poliție
Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Fun : Lecție despre mamă
Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Fun : Logica feminină, explicată pas cu pas
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.6051 secunde