HOROSCOP

177
HOROSCOP - horoscop-1404911539.jpg

Articole recomandate

Berbec: Problemele de sănătate cu care te-ai confruntat în ultima vreme au dispărut. Se pare că ai reușit să te relaxezi și acesta este motivul pentru care te-ai mai eliberat.

Taur: Petreci mult timp în preajma unei persoane mai în vârstă, avantajul cel mai evident fiind acela că ai de învățat o mulțime de lucruri importante care te vor ajuta pe viitor.

Gemeni: Curajul de a spune lucrurilor pe nume te recomandă pentru statutul de lider al grupului din care faci parte. Vei trece cu bine de toate problemele care vor apărea în cursul zilei de azi.

Rac: Tragi o sperietură zdravănă astăzi când constați că un bun necesar îți lipsește. Se pare că de vină este neatenția ta. Altă dată, fii mai cu capul pe umeri!

Leu: Nemulțumirile vizavi de relația cu partenerul de viață încep să prindă contur. Încerci să îți dai seama ce se întâmplă, dar până nu vei începe o discuție în acest sens, totul va fi în zadar.

Fecioară: Din dorința nebună de a te face remarcat o cam dai în bară. Adresezi niște cuvinte nepotrivite, care vor supăra foarte tare. Data viitoare ar fi indicat să îți cântărești afirmațiile pe care le faci la adresa celor din jur.

Balanță: Te uiți în jur și vezi că oamenii sunt din ce în ce mai nefericiți. Nu reușești să înțelegi motivul pentru că tu ești atât de ocupat încât nu mai ai timp de nefericire.

Scorpion: Sănătatea îți cam dă semne că organismul tău suferă în tăcere. Te simți epuizat, dar continui să muncești. Ar fi bine să îți revizuiești un pic stilul de viață.

Săgetător: Încăpățânarea ta este dusă la extreme astăzi. Enervezi multă lume prin comportamentul tău orgolios. Spre sfârșitul zilei primești o veste importantă, care te aduce cu picioarele pe pământ.

Capricorn: Muncești din greu și acest lucru este pe placul șefilor tăi, motiv pentru care vei beneficia de cea mai importantă promovare din viața ta. Pe plan financiar stai la fel de bine.

Vărsător: Deciziile pe care le vei lua astăzi vor avea consecințe directe asupra vieții tale amoroase. Dacă ții la relația ta încearcă să nu accepți nici măcar cel mai mic compromis.

Pești: Sunt persoane care vor încerca să te descurajeze și să te facă să crezi că tot ce faci tu este în zadar. Primul pas: păstrează distanța. Pasul doi: fă ceea ce crezi tu că este bine pentru tine și pentru un viitor înfloritor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Iulie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 09 Iulie 2014
Stire din Fun : Business  cu amantul  mamei
Miercuri, 09 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.479 secunde