Horoscop

216
Horoscop - horoscop3-1408031328.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi dați startul unor modificări în casă. Ar fi indicat să țineți cont și de părerile partenerului de viață, nu să acționați de unul singur. 


Taur: Visul cel mai arzător este să demarați un nou proiect și să faceți rost de banii necesari. Cu toate aces-tea ar trebui să petreceți mai mult timp împreună cu partenerul de viață.


Gemeni: Este posibil să primiți un cadou la care visați demult. Aveți o zi foarte aglomerată, dar satisfacția va fi imensă. După-amiază stați acasă împreună cu câțiva prie-teni care v-au dat o mână de ajutor.


Rac: În prima parte a zilei sunteți pregătit să terminați o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să vă manipuleze.


Leu: Sunteți preocu-pat de probleme legate de cămin. Dimineață aveți ocazia să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință. 


Fecioară: S-ar putea să primiți o sumă im-portantă de bani și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face schimbări majore în casă. Puteți să apelați la specialiști pentru că nu este un moment prielnic deciziilor luate din propria inițiativă.


Balanță: Ar fi indicat să amânați întâlnirile de afa-ceri, pentru că nu vă aflați 


într-un moment foarte bun. Vă re-comandăm să nu luați decizii radicale. Ar fi bine să vă găsiți mai mult timp pentru problemele familiei.
Scorpion: Astăzi vă ocu-pați de aspecte legate de viața de familie. Doriți să cum-părați un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun.


Săgetător: Dacă inten-ționați să faceți schimbări radicale, acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobilă, pentru reparații sau zugrăvit.


Capricorn: În ciuda fap-tului că aveți multe probleme de rezolvat, vă recoman-dăm să nu vă neglijați sănătatea. Discuțiile cu partenerul de viață vă vor îmbunătăți mult viața sentimentală.


Vărsător: Dacă puteți să plecați într-o excursie cu partenerul de viață, nu ezitați. O ieșire în mijlocul naturii, de-parte de problemele cotidiene, vă poate apropia și mai mult.


Pești: Traversați o pe-rioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineață aflați că nu mai trebuie să plecați într-o delegație. Ar trebui să vă odihniți mai mult.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 31 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 30 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4121 secunde